Terug naar Onlangs geplaatst

Enkel graf Driehuis

Gepubliceerd op:

Op de begraafplaats Westerveld in Driehuis hebben wij een enkel graf geplaatst. Het enkele grafmonument is volledig uitgevoerd in beida black graniet.

 

Beida black granieten grafsteen Driehuis 

De nabestaanden van de overledene hebben er voor gekozen om de tekst ‘In liefdevolle herinnering’ op het enkele grafmonument te laten zandstralen. De tekst is in een zilveren kleur geverfd. De zilveren tekst is een goede kleurencombinatie met het beida black graniet. Het gedeelte tussen de banden is voorzien van tuinaarde. Hier kunnen de nabestaanden zelf een invulling aan geven. Een voorbeeld is om de ruimte te voorzien van gras, schelpen, zand of bloemen.

Brochure Driehuis

Heeft u behoefte aan inspiratie en voorbeelden om tot een keuze van een grafmonument te komen? U kunt vrijblijvend onze brochure aanvragen. In deze brochure staan vele modellen, kleuren, voorbeelden en meer. Onze brochure van Goedkope Grafstenen ontvangt u direct in een automatische mail. In deze mail heeft u direct toegang tot de brochure van Goedkope Grafstenen. Klik hier om de gratis brochure aan te vragen. 

Begraafplaats Driehuis 

Driehuis beschikt over één begraafplaats en crematorium Westerveld. De begraafplaats biedt vele mogelijkheden met betrekking tot begraven en asbestemmingen. Zo biedt de begraafplaats verschillende typen graven en bestemmingen aan de as. Als het gaat om begraven biedt de begraafplaats bijvoorbeeld algemene en particuliere graven. Als het gaat om asbestemmingen biedt de begraafplaats verschillende urnentuinen en urnengraven. Voor meer informatie over de begraafplaatsen in de omgeving van Driehuis klik hier.

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zeddam

Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
We zijn prettig geholpen en konden in alle rust onze wensen kenbaar maken.
Geschreven door Fam. Bastiaans, 08-01-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen