Terug naar Blog
Een islamitische grafsteen op de Duinrust begraafplaats in Beverwijk
  • 51

Een islamitische grafsteen op de Duinrust begraafplaats in Beverwijk

Een Islamitische grafsteen, geplaatst door Goedkope Grafstenen in Duinrust, Beverwijk begin 2023, straalt met zijn Royal Impala en zwart graniet een tijdloze elegantie uit. De zorgvuldig gezandstraalde en met zilverkleurige verf ingeschilderde belettering biedt een helder contrast. Bezoek ons voor een vrijblijvende offerte of adviesgesprek.

10
apr
Lees verder
Onlangs geplaatst

 

In het prachtige Duinrust in Beverwijk prijkt sinds begin 2023 een indrukwekkende Islamitische grafsteen, geplaatst door Goedkope Grafstenen. Deze steen, uitgevoerd in Royal Impala en zwart graniet, straalt een tijdloze elegantie uit te midden van de serene rust van de begraafplaats.

De belettering van deze grafsteen is een kunstwerk op zich. Met behulp van geavanceerde zandstraaltechnieken is de tekst met zorg en precisie uit het natuursteen gehaald, waarna het met een zilverkleurige verf is ingeschilderd. Het resultaat is een prachtig contrast tussen de diepe kleur van het steen en de heldere, goed leesbare letters die de naam en data van de dierbare vereeuwigen.

Bij Goedkope Grafstenen plaatsen we regelmatig grafstenen in Beverwijk en omgeving. We nodigen u graag uit om ons assortiment grafstenen te bekijken en mocht u dat wensen, kunt u altijd een vrijblijvende offerte aanvragen. Ook staan we klaar voor een persoonlijk adviesgesprek, of het nu bij u thuis is of bij ons op de zaak. Ons doel is om u te helpen bij het vinden van een gedenkteken dat recht doet aan de herinnering van uw dierbare.