Terug naar Blog
Een tijdloze grafsteen in Eindhoven: Grafsteen Golfkop Royal Impala
  • 38

Een tijdloze grafsteen in Eindhoven: Grafsteen Golfkop Royal Impala

In halverwege 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een "golfkop" grafsteen in Royal Impala op begraafplaats Schollevaar, Eindhoven. Kenmerkend zijn de zilverkleurig gezandstraalde belettering en het natuurlijke ontwerp met grijs split. Wij bieden persoonlijk advies, een breed assortiment en vrijblijvende offertes voor een waardig gedenkteken.

13
mrt
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Eindhoven

Halverwege 2022 heeft Goedkope Grafstenen een bijzonder monument geplaatst op begraafplaats Schollevaar in Eindhoven, dat opvalt door zijn unieke vormgeving en kleurstelling. Het betreft een grafsteen van het model "golfkop", vervaardigd uit Royal Impala natuursteen. Deze steen staat bekend om zijn diepe, donkere tint die een stijlvol en waardig eerbetoon biedt aan de overledene. Het graf is verder verfraaid met grijs split en tuinaarde tussen de banden, wat zorgt voor een harmonieus en natuurlijk aanzicht.

Deze grafsteen is verrijkt met een verfijnde belettering, die door middel van een speciale techniek is aangebracht. De letters worden eerst zorgvuldig uit het natuursteen gezandstraald, waarna ze met de hand worden ingeschilderd met een zilverkleurige verf. Deze methode geeft de tekst een prominente plaats op de steen en zorgt voor een prachtig contrast met het donkere oppervlak van de Royal Impala. Het resultaat is een blijvende herinnering, uitgevoerd met een oog voor detail en respect voor de overledene.

Bij Goedkope Grafstenen zijn we trots op onze bijdrage aan het creëren van gedenkwaardige laatste rustplaatsen in Eindhoven. We plaatsen regelmatig grafstenen in Eindhoven die zowel in ontwerp als in uitvoering volledig aansluiten bij de wensen van de nabestaanden. Graag nodigen wij u uit om ons diverse assortiment grafstenen te bekijken. Indien gewenst, kunt u een vrijblijvende offerte aanvragen of een adviesgesprek bij u thuis of bij ons op de zaak inplannen. Ons team staat klaar om u met persoonlijk advies te begeleiden in het keuzeproces.