Terug naar Blog
Brede grafsteen op begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam
  • 99

Brede grafsteen op begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam

Eind 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een elegante Royal Impala grafsteen met golfkop op De Nieuwe Ooster in Amsterdam, verfraaid met zilverkleurige, gezandstraalde belettering. Wij bieden persoonlijk advies en een breed assortiment voor een waardig eerbetoon aan uw geliefden.

28
feb
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Amsterdam

Eind 2022 markeerde een bijzonder moment voor Goedkope Grafstenen met de plaatsing van een unieke grafsteen op De Nieuwe Ooster, een van de meest vooraanstaande begraafplaatsen in Amsterdam. Deze grafsteen, vervaardigd in de elegante kleur Royal Impala, kenmerkt zich door zijn golfkopmodel, een ontwerp dat zowel stijl als sereniteit uitstraalt. Het gebruik van wit grind en tuinaarde tussen de banden verleent de grafsteen niet alleen een esthetisch aangename uitstraling maar biedt ook de mogelijkheid voor het planten van bloemen of kleine plantjes, waarmee een levendige en persoonlijke herinnering aan de overledene wordt gecreëerd.

De belettering op deze bijzondere grafsteen is met uiterste precisie aangebracht. Door middel van zandstralen wordt de gewenste tekst zorgvuldig uit het oppervlak van het natuursteen verwijderd, een proces dat een hoge mate van vakmanschap vereist. Vervolgens wordt deze uitgezandstraalde belettering ingeschilderd met zilverkleurige verf, wat resulteert in een opvallend contrast tegen de donkere achtergrond van de Royal Impala steen. Deze methode zorgt niet alleen voor een duurzame en weersbestendige inscriptie maar benadrukt ook de persoonlijke boodschap of naam met een visuele impact die de herinnering aan de overledene eert.

Goedkope Grafstenen is er trots op om regelmatig dergelijke gedenkwaardige grafstenen in Amsterdam te plaatsen. Wij begrijpen het belang van een respectvol en persoonlijk eerbetoon en streven ernaar om aan de wensen van elke familie te voldoen. Daarom nodigen we u uit om ons uitgebreide assortiment aan grafstenen te verkennen. Of u nu op zoek bent naar advies, een vrijblijvende offerte wenst, of een persoonlijk adviesgesprek bij u thuis of bij ons op de zaak prefereert, ons team staat klaar om u te ondersteunen bij het vinden van het perfecte monument dat de nagedachtenis van uw geliefde op de meest waardige wijze eert.