Terug naar Blog
 Een stijlvolle herinnering in Leeuwarden, grafsteen Royal Impala
  • 49

Een stijlvolle herinnering in Leeuwarden, grafsteen Royal Impala

Begin 2022 plaatste Goedkope Grafstenen een elegante Royal Impala grafsteen op de Noorderbegraafplaats in Leeuwarden, met zilverkleurig ingeschilderde, gezandstraalde belettering en grijs grind tussen de banden. Wij bieden een gevarieerd assortiment, persoonlijk advies en vrijblijvende offertes voor een waardig laatste eerbetoon.

13
mrt
Lees verder
Onlangs geplaatst

Over deze grafsteen in Leeuwarden

Begin 2022 heeft Goedkope Grafstenen een markante bijdrage geleverd aan de Noorderbegraafplaats in Leeuwarden met de plaatsing van een elegant ontworpen grafsteen. Dit monument, uitgevoerd in de kleur Royal Impala, straalt een diepe, natuurlijke elegantie uit dankzij de unieke tint van het natuursteen. Het model, een grafsteen golfkop, is niet alleen een blijk van respect en herinnering aan de overledene maar voegt ook een element van serene schoonheid toe aan de begraafplaats. De grafsteen is verder afgewerkt met grijs grind tussen de banden, wat een subtiel contrast vormt met het donkere steen.

Deze bijzondere grafsteen onderscheidt zich door zijn verfijnde belettering. De tekst is met zorg uit het oppervlak van de Royal Impala gezandstraald en vervolgens met zilverkleurige verf ingeschilderd. Deze techniek zorgt voor een duurzame en heldere weergave van de naam en eventuele boodschap, die prachtig afsteekt tegen de donkere achtergrond van de steen. Deze aanpak geeft de grafsteen een persoonlijk karakter en zorgt ervoor dat de herinnering aan de overledene met respect en waardigheid wordt geëerd.

Goedkope Grafstenen is trots op de rol die wij spelen in het verzorgen van gedenkwaardige grafstenen in Leeuwarden. Wij zijn toegewijd aan het leveren van kwalitatief hoogwaardige grafstenen die recht doen aan de herinnering van uw dierbaren. Wij nodigen u uit om ons gevarieerde assortiment grafstenen te verkennen en te ontdekken hoe wij een laatste eerbetoon kunnen realiseren dat zowel persoonlijk als respectvol is. Of u nu interesse heeft in een vrijblijvende offerte of een adviesgesprek wenst, bij u thuis of bij ons op de zaak, ons team staat klaar om u te begeleiden bij het maken van een passende keuze.