Ons werk

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Enkel graf Voorschoten

Enkel graf Voorschoten

Op de algemene begraafplaats Rosenburgh in Voorschoten hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat en banden, uitgevoerd in hardsteen.

 

Enkel graf Amsterdam

Enkel graf Amsterdam

Op de begraafplaats Zorgvlied in Amsterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Enkel graf Almere

Enkel graf Almere

Op de begraafplaats Azarra in Almere hebben wij een enkel graf geplaatst, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Bergen op Zoom

Enkel graf Bergen op Zoom

Op de protestantse begraafplaats in bergen op zoom hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Enkel graf IJsselstein

Enkel graf IJsselstein

Op begraafplaats De Hoge Akker in IJsselstein hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een dekplaat, letterplaat, voetstuk en banden. Uitgevoerd in volledig himalayan graniet.

 

Enkel graf Oosterhout

Enkel graf Oosterhout

Op de begraafplaats Leijsenakkers in Oosterhout hebben wij een enkel graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden. Uitgevoerd in volledig orion graniet.

 

Enkel graf Lelystad

Enkel graf Lelystad

Op de algemene begraafplaats in Lelystad hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit twee letterplaten, een dekplaat, voetstuk en banden. De grafsteen is volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Enkel graf Katwijk aan zee

Enkel graf Katwijk aan zee

Op de begraafplaats in Katwijk aan zee hebben wij een enkele grafsteen geplaatst. De grafsteen bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden. Het gehele grafmonument is uitgevoerd in orion graniet. 

 

Enkel graf Amsterdam

Enkel graf Amsterdam

Op begraafplaats Westgaarde in Amsterdam hebben wij een enkele grafsteen geplaatst. De grafsteen bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden. Dit monument is geheel uitgevoerd in labrador light graniet. 

 

Enkel graf Utrecht

Enkel graf Utrecht

Op de begraafplaats Daelwijck in Utrecht hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkel graf bestaat uit een dekplaat, letterplaat, voetstuk en banden, uitgevoerd in zwart graniet en royal impala.

 

Enkel graf Arnhem

Enkel graf Arnhem

Op de begraafplaats Moscowa in Arnhem hebben wij een enkel graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in orion graniet.

 

Enkel graf s'Heerenberg

Enkel graf s'Heerenberg

Op de begraafplaats in s’Heerenberg hebben wij een enkel graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in Himalayan graniet.

 

Enkel graf Purmerend

Enkel graf Purmerend

Op de nieuwe algemene begraafplaats in Purmerend hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, uitgevoerd in zwart graniet en aurora graniet.

 

Enkel graf in Exloërmond

Enkel graf  in Exloërmond

Op de begraafplaats van 2e Exloërmond hebben we dit bijzondere enkele graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit een combinatie van zwart graniet, wit split en Oxford Gold graniet.

 

Enkel graf Amsterdam

Enkel graf Amsterdam

Op begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit banden en een letterplaat uitgevoerd in zwart graniet.

 

Enkel graf Ouderkerk aan de Amstel

Enkel graf Ouderkerk aan de Amstel

Op de begraafplaats in Ouderkerk aan de Amstel hebben wij een enkel graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit een dekplaat, banden en een letterplaat, uitgevoerd in Emerald Green en zwart graniet.

 

Enkel graf Amsterdam

Enkel graf Amsterdam

Op begraafplaats De Nieuwe Ooster hebben wij een enkel graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit banden en een letterplaat. Uitgevoerd in volledig Ruby red graniet.

 

Enkel graf Middelburg

Enkel graf Middelburg

Op de begraafplaats in Middelburg hebben wij een enkele grafsteen geplaatst. Dit monument is uitgevoerd in daluja grey gezoet graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
We zijn prettig geholpen en konden in alle rust onze wensen kenbaar maken.
Geschreven door Fam. Bastiaans, 08-01-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen