Terug naar Staande Gedenkstenen

Staande gedenksteen Almelo

Gepubliceerd op:
Staande gedenksteen Almelo

Staande gedenksteen in AlmeloDit monument is uitgevoerd in geheel orion graniet.

Op de begraafplaats in Almelo hebben wij een staande gedenksteen geplaatst. Deze gedenksteen bestaat uit een voetstuk met daarop het kopstuk geplaatst, uitgevoerd in geheel orion graniet.

Orion granieten gedenksteen 

De staande gedenksteen is uitgevoerd in geheel orion graniet. Uiteraard is het mogelijk om andere materialen te gebruiken. Wilt u hier meer informatie over? Klik dan hier om meer informatie te krijgen over verschillende materialen

Wat kost een gedenksteen in Almelo?

Benieuwd wat staande gedenkstenen in Almelo u gaan kosten? Wij van Goedkope Grafstenen bieden u de laagste prijsgarantie. Klik hier voor meer informatie over de prijzen van gedenkstenen.

Grafrechten gedenkstenen Almelo 

Grafrechten zijn rechten op een graf voor een bepaalde periode. Hierin zijn twee verschillende de soorten grafrechten te onderscheiden. Namelijk particuliere en algemene graven.

De grond blijft van de eigenaar van de begraafplaats, maar de rechthebbende mag voor een belangrijk deel bepalen wat er met het stukje grond gebeurt. Mits de regels van de wet en de aanvullende regels van de begraafplaats worden gehanteerd.

Een particulier graf wordt “gekocht” voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld tien of twintig jaar. Als deze periode bijna is afgelopen krijgt u een brief van de begraafplaatsbeheerder waarin u gevraagd wordt of u het graf nog langer wilt aanhouden. Wanneer u het graf niet langer wilt aanhouden gaan de grafrechten terug naar de begraafplaatsbeheerder.

Begraafplaatsen Almelo 

Almelo kent twee gemeentelijke begraafplaatsen. Naast de twee gemeentelijke begraafplaats kent Almelo vier particuliere begraafplaatsen, waaronder een rooms-katholieke begraafplaats.

Bekijk andere staande gedenkstenen Bekijk ons gehele assortiment

Staande gedensteen Den Helder

Staande gedensteen  Den Helder

Op de begraafplaats Huisduinen in Den Helder hebben wij een staande gedenksteen  geplaatst. Deze gedenksteen bestaat uit een voetstuk en een kopstuk en een grondplan uitgevoerd in geheel orion graniet.

 

Staande gedenksteen Groningen

Staande gedenksteen Groningen

Op de begraafplaats in Groningen hebben wij een staande grafsteen geplaatst. Het grafmonument bestaat uit een dekplaat, voetstuk en twee letterplaten. De grafsteen is in geheel uitgevoerd in imperial red.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Het heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen en zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We willen jullie bedanken voor de begeleiding, het maken van de keuzes en de prettige samenwerking.
Geschreven door Familie van Rhee , 18-10-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen