Terug naar Staande Gedenkstenen

Staande gedenksteen Vlissingen

Gepubliceerd op:
Staande gedenksteen Vlissingen

Op de Noorderbegraafplaats in Vlissingen hebben wij een staande grafsteen geplaatst, bestaande uit een letterplaat en een voetstuk, volledig uitgevoerd in China tarn graniet.

 

China tarn granieten grafsteen Vlissingen 

De letters op de letterplaat van het bovenstaande grafmonument zijn aangebracht door middel van zandstralen. De letters zijn in een donker zwarte kleur geverfd. Wij van Goedkope Grafstenen brengen altijd een aantal lagen verf aan op de letters. Dit doen wij om de leesbaarheid van de tekst op het grafmonument te verhogen en te verlengen. Dit grafmonument heeft de bekende golfkop als letterplaat. De golfkop heeft een sierlijke ronde vorm aan de bovenkant van de letterplaat. De golvende vorm geeft een vriendelijke uitstraling aan het grafmonument. Het golfkop model is een tijdloos design in de grafstenen branche, omdat het het uiterlijk heeft van een traditioneel grafmonument.

Digitale rondleiding Vlissingen 

Heeft u geen gelegenheid om bij ons langs te komen? Dit is geen probleem. Wij van Goedkope Grafstenen bieden ook vrijblijvend digitale rondleidingen aan. Hierdoor kunt u inspiratie opdoen in verschillende modellen, kleuren en voorbeelden. Daarnaast kunt u zich ook laten adviseren over de verschillende mogelijkheden. We kunnen bijvoorbeeld met u Skypen, Facetimen of WhatsApp-videobellen. Wenst u een digitale rondleiding door één van onze toonzalen? Vul gerust het contactformulier in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Begraafplaatsen Vlissingen 

Vlissingen kent verschillende begraafplaatsen in de omgeving, waaronder de Noorderbegraafplaats aan de President Rooseveltlaan. De Noorderbegraafplaats biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om begraven en asbestemmingen. Meer informatie over begraafplaatsen in de regio van Vlissingen vindt u hier.

Staande gedenksteen Augustinusga

Staande gedenksteen Augustinusga

Op begraafplaats De Laatste Eer hebben wij een staande gedenksteen geplaatst. Deze staande grafsteen bestaat uit een letterplaat en een voetstuk, volledig uitgevoerd in orion graniet.

 

Staande gedenksteen Enschede

Staande gedenksteen Enschede

Op de Westerbegraafplaats in Enschede hebben wij een staande gedenksteen geplaatst, bestaande uit een letterplaat, voetstuk en een sokkel, volledig uitgevoerd in star galaxy graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay , 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen