Terug naar Staande Gedenkstenen

Staande gedenksteen Vlaardingen

Gepubliceerd op:
Staande gedenksteen Vlaardingen

Staande gedenksteen in Vlaardingen. Dit monument is uitgevoerd in geheel ruby red graniet.

Op de begraafplaats in Vlaardingen hebben wij een kopstuk geplaatst. Deze gedenksteen bestaat uit een voetstuk en een kopstuk, uitgevoerd in geheel ruby red graniet.

Ruby red granieten grafsteen 

Het betreft een monument bestaande uit een kopstuk en een voetstuk. De staande gedenksteen is geheel uitgevoerd in ruby red graniet.

Onderhoud grafsteen Vlaardingen 

Alle grafstenen hebben onderhoud nodig en iedere steensoort heeft een andere methode van onderhoud nodig. Daarom is het van belang om eerst te weten om welke steensoort het gaat. Een harde natuursteensoort, bijvoorbeeld graniet of basalt. Heeft een andere reiniging nodig dan een zachte natuursteensoort, bijvoorbeeld marmer en kalksteen. Informeer daarom goed over de reinigingsmiddelen voor natuursteensoorten.

Los vuil, zoals bladeren, takjes en zand, kan makkelijk worden verwijderd met een zachte borstel of bezem.

Wanneer u een reinigingsmiddel toepast op natuursteen adviseren wij om eerst het middel uit te testen op een klein oppervlak op de grafsteen. En tenslotte het reinigingsmiddel goed weg te spoelen met schoon water en eventueel de gedenksteen na te drogen met een droge doek.

Begraafplaats Vlaardingen 

Vlaardingen kent twee begraafplaatsen. Begraafplaats Het ouder Emaus en begraafplaats Holy. De gemeente beheert beide begraafplaatsen.

Bekijk andere staande gedenkstenen Bekijk ons gehele assortiment

Staande gedensteen Den Helder

Staande gedensteen  Den Helder

Op de begraafplaats Huisduinen in Den Helder hebben wij een staande gedenksteen  geplaatst. Deze gedenksteen bestaat uit een voetstuk en een kopstuk en een grondplan uitgevoerd in geheel orion graniet.

 

Staande gedenksteen Groningen

Staande gedenksteen Groningen

Op de begraafplaats in Groningen hebben wij een staande grafsteen geplaatst. Het grafmonument bestaat uit een dekplaat, voetstuk en twee letterplaten. De grafsteen is in geheel uitgevoerd in imperial red.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Het ziet er uit zoals we gehoopt hadden en zijn helemaal tevreden erover.
Geschreven door Aapkes, 22-02-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen