Terug naar Staande Gedenkstenen

Staande gedenksteen Schoondijke

Gepubliceerd op:
Staande gedenksteen Schoondijke

Op de algemene begraafplaats in Schoondijke hebben wij een staande gedenksteen geplaatst, bestaande uit een voetstuk en een letterplaat, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Zwart granieten grafmonument Schoondijke

De letters op de bovenstaande gedenksteen zijn door middel van zandstralen aangebracht. De letters en de palmtak op de letterplaat zijn in het zilver geverfd. De zilverkleurige letters staan prachtig op het zwarte graniet. Wij brengen altijd een aantal lagen verf aan op de letters, zodat de letters een lange periode zijn kleur behoudt. En de letters goed leesbaar zijn en blijven.

Door het aanbrengen van symbolen op grafmonumenten wordt ieder gedenkmonument uniek en persoonlijk. Op deze manier is geen één grafmonument hetzelfde en is ieder grafmonument uniek. Wij van Goedkope Grafstenen vinden dit heel belangrijk en maken altijd een persoonlijk ontwerp die aanslaat bij uw wensen en budget.

Kleurstalen grafmonument Schoondijke

De kleur van een grafmonument bepalen, kan als een moeilijke keuze worden ervaren voor de nabestaanden, daarom hebben wij van Goedkope Grafstenen kleurstalen ontwikkeld. Deze kleurstalen geven een goed beeld van de verschillende kleuren en structuren in natuursteen. De kleurstalen zijn hier gratis te downloaden.

Begraafplaatsen Schoondijke

Schoondijke beschikt over een tweetal begraafplaatsen in de regio, waaronder over een algemene begraafplaats. De staande grafsteen, die hierboven op de afbeelding is te zien is, is hier door onze eigen stelploeg met veel zorg geplaatst. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Schoondijke vindt u hier.

Staande gedenksteen Augustinusga

Staande gedenksteen Augustinusga

Op begraafplaats De Laatste Eer hebben wij een staande gedenksteen geplaatst. Deze staande grafsteen bestaat uit een letterplaat en een voetstuk, volledig uitgevoerd in orion graniet.

 

Staande gedenksteen Enschede

Staande gedenksteen Enschede

Op de Westerbegraafplaats in Enschede hebben wij een staande gedenksteen geplaatst, bestaande uit een letterplaat, voetstuk en een sokkel, volledig uitgevoerd in star galaxy graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij zijn erg goed goed geholpen bedankt!
Geschreven door Jan Klaassens, 19-02-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen