Terug naar Blog
Staande Gedenksteen Zwolle
  • 1080

Staande Gedenksteen Zwolle

Op begraafplaats Kranenburg in Zwolle hebben wij een staande grafsteen geplaatst. De staande grafsteen op begraafplaats Kranenburg bestaande uit een voetstuk en een letterplaat, volledig uitgevoerd in zwart graniet. Dit zwart graniet is gezoet.

21
sep
Lees verder
Onze staande grafstenen

 

Zwart granieten gezoete grafsteen Kranenburg Zwolle

Deze staande grafsteen is uitgevoerd in zwart graniet, echter is deze staande grafsteen niet gepolijst maar gezoet. Het zoeten van een grafsteen is het bewerken van een steen na het schuren. Grafstenen kunnen op verschillende manieren gezoet worden. Zo kunnen grafstenen licht gezoet, gezoet of donker gezoet worden. Dit betekent dat er wel glans op de grafsteen komt, maar geen hoogglans. Voor meer informatie over grafstenen zoeten of polijsten kunt u gerust contact met ons opnemen. Klik hier om contact met ons op te nemen. Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Zwolle.

Tekst staande grafsteen Kranenburg Zwolle

Ook is er een tekst aangebracht op de staande grafsteen. Deze tekst is verdiept gezandstraald. Zandstralen of gritstralen houd in dat er onder druk grit of zand op de steen wordt geblazen. Ook kunnen er bijvoorbeeld verschillende lettertypes worden gekozen. 

Begraafplaatsen Zwolle

Zwolle kent vele begraafplaatsen in de regio, waaronder begraafplaats Kranenburg. Begraafplaats Kranenburg ligt in een rustige beboste omgeving.