Terug naar Staande Gedenkstenen

Staande Gedenksteen Zwolle

Gepubliceerd op:
Staande Gedenksteen Zwolle

Op begraafplaats Kranenburg in Zwolle hebben wij een staande grafsteen geplaatst. De staande grafsteen op begraafplaats Kranenburg bestaande uit een voetstuk en een letterplaat, volledig uitgevoerd in zwart graniet. Dit zwart graniet is gezoet.

 

Zwart granieten gezoete grafsteen Kranenburg Zwolle

Deze staande grafsteen is uitgevoerd in zwart graniet, echter is deze staande grafsteen niet gepolijst maar gezoet. Het zoeten van een grafsteen is het bewerken van een steen na het schuren. Grafstenen kunnen op verschillende manieren gezoet worden. Zo kunnen grafstenen licht gezoet, gezoet of donker gezoet worden. Dit betekent dat er wel glans op de grafsteen komt, maar geen hoogglans. Voor meer informatie over grafstenen zoeten of polijsten kunt u gerust contact met ons opnemen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Tekst staande grafsteen Kranenburg Zwolle

Ook is er een tekst aangebracht op de staande grafsteen. Deze tekst is verdiept gezandstraald. Zandstralen of gritstralen houd in dat er onder druk grit of zand op de steen wordt geblazen. Ook kunnen er bijvoorbeeld verschillende lettertypes worden gekozen. Voor meer informatie over zandstralen, klik hier. Wilt u meer informatie over andere technieken die wij toepassen? Klik hier.

Begraafplaatsen Zwolle

Zwolle kent vele begraafplaatsen in de regio, waaronder begraafplaats Kranenburg. Begraafplaats Kranenburg ligt in een rustige beboste omgeving. Meer informatie over begraafplaats Kranenburg in Zwolle of over de overige begraafplaatsen in Zwolle klik hier.

Staande gedensteen Den Helder

Staande gedensteen  Den Helder

Op de begraafplaats Huisduinen in Den Helder hebben wij een staande gedenksteen  geplaatst. Deze gedenksteen bestaat uit een voetstuk en een kopstuk en een grondplan uitgevoerd in geheel orion graniet.

 

Staande gedenksteen Groningen

Staande gedenksteen Groningen

Op de begraafplaats in Groningen hebben wij een staande grafsteen geplaatst. Het grafmonument bestaat uit een dekplaat, voetstuk en twee letterplaten. De grafsteen is in geheel uitgevoerd in imperial red.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Ik wil u en uw team bedanken voor het meedenken, mooi ontwerp en goede levering. Wij zijn erg tevreden en hebben nu een waardig monument voor onze vader.
Geschreven door Klant, 17-06-2014
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen