Terug naar Staande Gedenkstenen

Staande gedenksteen Hendrik Ido Ambacht

Gepubliceerd op:
Staande gedenksteen Hendrik Ido Ambacht

Op begraafplaats Achterambacht in Hendrik Ido Ambacht hebben wij een staande gedenksteen geplaatst, bestaande uit een voetstuk, plateau en twee letterplaten, uitgevoerd in zwart en aurora graniet.

 

Zwart en aurora granieten grafsteen Hendrik Ido Ambacht

Zwart en aurora graniet is een veel gekozen kleurencombinatie, omdat de kleuren prachtig bij elkaar staan, omdat het de zwarte kleur die verwerkt zit in het aurora graniet goed matcht bij het zwarte graniet. De letterplaat van dit staande gedenksteen bestaat uit twee gedeeltes, hierdoor krijgt het monument een dynamiek en is het geen standaard staande gedenksteen. Dit komt door de ronde opening tussen de twee letterplaten.

Letters Hendrik Ido Ambacht

Op de letterplaat is ook zilveren duif te vinden. De tekst en de afbeelding van de duif op het monument zijn verdiept gezandstraald. Na het zandstralen schilderen wij de tekst meerdere malen in. Deze inwendige letters zitten geheel bij de prijs in. Meer informatie over inwendige/gezandstraalde letters vindt u hier.

Ook is op dit monument mogelijk om voor opgelegde letters te kiezen. Dit worden ook wel verheven letters genoemd. Verheven letters worden toegepast in verschillende materialen, zo kan er gekozen worden tussen aluminium, brons of RVS letters. Meer informatie over opgelegde letters vindt u hier.

Begraafplaatsen Hendrik Ido Ambacht

Hendrik Ido Ambacht beschikt over twee begraafplaatsen in de omgeving, namelijk begraafplaats Achterambacht en begraafplaats Waalhof. Deze staande gedenksteen is door onze eigen stelploeg met zorg op begraafplaats Achterambacht geplaatst. Achterambacht biedt vele verschillende mogelijk als het gaat om begraven en asbestemmingen. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Hendrik Ido Ambacht vindt u hier

Staande gedenksteen Augustinusga

Staande gedenksteen Augustinusga

Op begraafplaats De Laatste Eer hebben wij een staande gedenksteen geplaatst. Deze staande grafsteen bestaat uit een letterplaat en een voetstuk, volledig uitgevoerd in orion graniet.

 

Staande gedenksteen Enschede

Staande gedenksteen Enschede

Op de Westerbegraafplaats in Enschede hebben wij een staande gedenksteen geplaatst, bestaande uit een letterplaat, voetstuk en een sokkel, volledig uitgevoerd in star galaxy graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Fijn bedrijf met een transparant verkoop proces. Vervolgens alle afspraken nagekomen en een net product geleverd. We zijn zeer tevreden.
Geschreven door Johan Kuiper, 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen