Terug naar Staande Gedenkstenen

Staande gedenksteen Enschede

Gepubliceerd op:
Staande gedenksteen Enschede

Op de Westerbegraafplaats in Enschede hebben wij een staande gedenksteen geplaatst, bestaande uit een letterplaat, voetstuk en een sokkel, volledig uitgevoerd in star galaxy graniet.

 

Star galaxy granieten grafsteen Enschede

Het model van de bovenstaande staande gedenksteen wordt het golfkop model genoemd. Dit komt door de golf die in de bovenkant van de letterplaat te zien is. Dit grafmonument heeft ook nog eens een tijdloos design door het mooie star galaxy granieten kopstuk, model golfkop. De golfkop wordt vaak gebruikt in de grafstenen branche. 

Uiteraard is dit model ook in andere kleuren leverbaar. Voor meer informatie over verschillende kleuren kunt u vrijblijvend onze kleurstalen downloaden.

Thuisbezoek Enschede 

Ook is het bij ons mogelijk om een thuisbezoek in te plannen door heel Nederland. Hierdoor kunt u in uw eigen omgeving samen met één van onze adviseurs uw wensen binnen uw budget uit laten komen. Dit thuisbezoek is geheel vrijblijvend en u betaald geen voorrijkosten.

Begraafplaatsen Enschede 

Gemeente Enschede beschikt over vier gemeentelijke begraafplaatsen in de omgeving. Daarnaast beschikt de gemeente Enschede over acht bijzondere begraafplaatsen in de omgeving. Deze grafsteen is door onze eigen stelploeg met zorg geplaatst op de Westerbegraafplaats. Deze begraafplaats biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot begraven en asbestemmingen. Meer informatie over onder andere de mogelijkheden op de Westerbegraafplaats en de overige begraafplaatsen in de Enschede vindt u hier.

Staande gedenksteen Augustinusga

Staande gedenksteen Augustinusga

Op begraafplaats De Laatste Eer hebben wij een staande gedenksteen geplaatst. Deze staande grafsteen bestaat uit een letterplaat en een voetstuk, volledig uitgevoerd in orion graniet.

 

Staande gedenksteen Vlissingen

Staande gedenksteen Vlissingen

Op de Noorderbegraafplaats in Vlissingen hebben wij een staande grafsteen geplaatst, bestaande uit een letterplaat en een voetstuk, volledig uitgevoerd in China tarn graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Het ziet er uit zoals we gehoopt hadden en zijn helemaal tevreden erover.
Geschreven door Aapkes, 22-02-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen