Terug naar Staande Gedenkstenen

Staande gedensteen Den Helder

Gepubliceerd op:
Staande gedensteen  Den Helder

Op de begraafplaats Huisduinen in Den Helder hebben wij een staande gedenksteen  geplaatst. Deze gedenksteen bestaat uit een voetstuk en een kopstuk en een grondplan uitgevoerd in geheel orion graniet.

Orion granieten grafsteen 

Het betreft een staande gedenksteen bestaande uit een kopstuk, voetstuk en een grondplaat. Deze staande gedenksteen is geheel uitgevoerd in orion graniet. De tekst in de grafsteen is zilver. 

Levertijd grafsteen Den Helder 

De levertijden van grafstenen zijn gemiddeld tussen de 10 en 16 weken. Dit is afhankelijk van het soort materiaal en de accessoires die gekozen worden bij een grafsteen. Wij van Goedkope-Grafstenen streven er naar om de levertijd zo kort mogelijk te houden en het grafmonument zo snel mogelijk de plaatsen.

Groot assortiment staande grafstenen Den Helder

Wij bieden een groot assortiment staande gedenkstenen. Bekijk hier ons volledige assortiment staande gedenkstenen. Staat uw grafsteen er niet tussen? U kunt zelf een grafsteen ontwerpen in onze 3D configurator. Ook kunt u contact met ons opnemen en wij maken een persoonlijk ontwerp, die aansluit bij uw wensen en de regels van de begraafplaats. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Begraafplaats Huisduinen Den Helder

Den Helder kent één begraafplaatsen in de regio. Dit is de algemene begraafplaats Huisduinen. Klik hier voor meer informatie over de algemene begraafplaats Huisduinen in Den Helder.

Bekijk andere staande gedenkstenen Bekijk ons gehele assortiment

Staande gedenksteen Groningen

Staande gedenksteen Groningen

Op de begraafplaats in Groningen hebben wij een staande grafsteen geplaatst. Het grafmonument bestaat uit een dekplaat, voetstuk en twee letterplaten. De grafsteen is in geheel uitgevoerd in imperial red.

 

Staande gedenksteen in Appingedam

Staande gedenksteen in Appingedam

Op de begraafplaats van Appingedam hebben deze bijzondere staande gedenksteen geplaatst. 

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Fijn bedrijf met een transparant verkoop proces. Vervolgens alle afspraken nagekomen en een net product geleverd. We zijn zeer tevreden.
Geschreven door Johan Kuiper, 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen