Terug naar Staande Gedenkstenen

Staande gedenksteen Axel

Gepubliceerd op:
Staande gedenksteen Axel

Op begraafplaats Westerzicht in Axel hebben wij een staande gedenksteen geplaatst. Deze staande gedenksteen bestaat uit een letterplaat en een voetstuk, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Zwart granieten grafsteen Axel

Op de letterplaat van de staande gedenksteen, in het model golfkop, is gekozen voor inwendige letters. Deze letters zijn aangebracht door middel van zandstralen. De letters op de letterplaat zijn in een rustige zilveren kleur geverfd. De zilveren letters komen mooi tot hun recht op het zwarte graniet.

Daarnaast is de letterplaat voorzien van een porseleinen foto van de overledene. Een porseleinen foto op een grafmonument is een mooi accessoire om het grafmonument te personaliseren. Een porseleinen foto op een grafmonument zit niet bij de prijs inbegrepen. Hier zit een meerprijs aan verbonden.

Brochure Axel

Heeft u meer inspiratie nodig om tot een keuze van een grafsteen te komen? Wij van Goedkope grafstenen begrijpen dat het kiezen voor een grafmonument een moeilijke keuze kan zijn. Daarom hebben wij een uitgebreide brochure voor u ontworpen. U kunt vrijblijvend onze brochure aanvragen. In deze brochure staan vele modellen, kleuren, voorbeelden en meer. Onze brochure van Goedkope Grafstenen ontvangt u direct in een automatische mail. In deze mail heeft u direct toegang tot de brochure van Goedkope Grafstenen. Klik hier om de gratis brochure aan te vragen.

Begraafplaatsen Axel

Axel beschikt over een drietal begraafplaatsen in de regio, waaronder begraafplaats Westerzicht. Begraafplaats Westerzicht biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot begraven en asbestemmingen. Zo biedt de begraafplaats verschillende soorten graven. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Axel vindt u hier.

Staande gedenksteen Augustinusga

Staande gedenksteen Augustinusga

Op begraafplaats De Laatste Eer hebben wij een staande gedenksteen geplaatst. Deze staande grafsteen bestaat uit een letterplaat en een voetstuk, volledig uitgevoerd in orion graniet.

 

Staande gedenksteen Enschede

Staande gedenksteen Enschede

Op de Westerbegraafplaats in Enschede hebben wij een staande gedenksteen geplaatst, bestaande uit een letterplaat, voetstuk en een sokkel, volledig uitgevoerd in star galaxy graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Namens mijn moeder wil ik jullie bedanken.
Geschreven door Fam Vermeulen, 02-04-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen