Terug naar Staande Gedenkstenen

Staande gedenksteen Augustinusga

Gepubliceerd op:
Staande gedenksteen Augustinusga

Op begraafplaats De Laatste Eer hebben wij een staande gedenksteen geplaatst. Deze staande grafsteen bestaat uit een letterplaat en een voetstuk, volledig uitgevoerd in orion graniet.

 

Orion granieten gedenksteen Augustinusga

De tekst en de afbeeldingen, op de letterplaat van de staande gedenksteen, zijn verdiept gezandstraald en in de kleur zilver geverfd. De nabestaanden hebben ervoor gekozen om een poes en een merel af te beelden op het grafmonument. Op deze manier is het grafmonument personaliseert naar de wensen van de nabestaanden.

De letterplaat van het monument heeft een golfkop. Zo krijgt de letterplaat van de staande gedenksteen een elegante en sierlijke vorm. De golfkop heeft een bijzondere uitstraling, waarmee de grafsteen van de overledene er uit springt. Ook kunt u zelf uw wensen uitspreken en de vormen en/of de golf bepalen in de grafsteen.

Garantie grafmonument Augustinusga 

Al zo'n 90 jaar staat Goedkope-Grafstenen garant voor kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten. Wij, van Goedkope-Grafstenen, hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Vooral graniet is een duurzame steensoort. Hierop geven we maar liefst 30 jaar garantie. Natuursteen is en blijft een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is. Kleur en regelmaat van het motief zijn verschillend. Daarom selecteren wij onze natuursteen uit één groeve. Dit geeft niet alleen een regelmatig uiterlijk, ook bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Begraafplaatsen Augustinusga

Begraafplaats De Laatste Eer in Augustinusga is een rustige, groene begraafplaats. De begraafplaats De Laatste Eer biedt onder andere particuliere graven. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Augustinusga vindt u hier.

Staande gedenksteen Enschede

Staande gedenksteen Enschede

Op de Westerbegraafplaats in Enschede hebben wij een staande gedenksteen geplaatst, bestaande uit een letterplaat, voetstuk en een sokkel, volledig uitgevoerd in star galaxy graniet.

 

Staande gedenksteen Vlissingen

Staande gedenksteen Vlissingen

Op de Noorderbegraafplaats in Vlissingen hebben wij een staande grafsteen geplaatst, bestaande uit een letterplaat en een voetstuk, volledig uitgevoerd in China tarn graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij zijn erg goed goed geholpen bedankt!
Geschreven door Jan Klaassens, 19-02-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen