Terug naar Dubbel Graf

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Gepubliceerd op:
Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Op de algemene begraafplaats van Oostrum hebben we dit bijzondere gedenkmonument geplaatst. Er zijn diverse elementen in verwerkt, precies zoals de nabestaanden dat wensten.

Orion grafmonument Oostrum

Dit grafmonument is uitgevoerd in orion. Op de rechterzijde van de staande letterplaat en op de hoeken van de basisplaat zijn roosjes met de hand uitgehakt. Ook is ervoor gekozen om een porseleinen foto op de staande gedenksteen te plaatsen. Op de basisplaat bevinden zich een engel, een windlichtje en een hart van orion. De letters zijn opgelegde bronzen letters. Ook het roosje op het hart is van brons gemaakt. Aan de basis van het grafmonument bevinden zich twee vaasjes met bronzen vogeltjes.

Duurzame bronzen letters

Voor dit grafmonument is gekozen voor opgelegde bronzen letters. Deze letters zijn onderhoudsvrij en daardoor ontzettend duurzaam. De combinatie van natuursteen en brons wordt dan ook veel gekozen. Het geeft een tijdloze en een chic uiterlijk aan het grafmonument.

Begraafplaatsen Oostrum

Oostrum kent een aantal begraafplaatsen in de omgeving, waaronder de algemene begraafplaats Boschhuizen. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Oostrum vindt u hier.

Dubbel graf Roswinkel

Dubbel graf Roswinkel

Op de begraafplaats in Roswinkel hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk, twee dekplaat en banden volledig uitgevoerd in Paradiso graniet.

 

 

Dubbel graf Huissen

Dubbel graf Huissen

Op de begraafplaats De Hoeve in Huissen hebben wij een dubbel graf geplaatst. Dit dubbele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
ze hebben donderdag 8 -10-2020 het graf monument geplaatst .Wij zijn super tevreden mooi subtiel en precies zoals afgesproken een kunstwerk op zich .en voor een betaalbare prijs .kortom zeer tevreden. Van bestellen tot aflevering duurde best lang maar heeft ook zeker met corona te maken ,nog voor de levering kon ik zelfs nog een aanpassing aan de tekst op steen doorgeven .Dit omdat inmiddels ook mijn vader is overleden het gaat over een dubbel graf . een zeer tevreden klant Marcel Otten
Geschreven door Marcel Otten , 10-10-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen