Terug naar Blog
Bijzonder gedenkmonument in Oostrum
  • 968

Bijzonder gedenkmonument in Oostrum

Op de algemene begraafplaats van Oostrum hebben we dit bijzondere gedenkmonument geplaatst. Er zijn diverse elementen in verwerkt, precies zoals de nabestaanden dat wensten.

23
sep
Lees verder
Onze dubbele grafstenen

Orion grafmonument Oostrum

Dit grafmonument is uitgevoerd in orion. Op de rechterzijde van de staande letterplaat en op de hoeken van de basisplaat zijn roosjes met de hand uitgehakt. Ook is ervoor gekozen om een porseleinen foto op de staande gedenksteen te plaatsen. Op de basisplaat bevinden zich een engel, een windlichtje en een hart van orion. De letters zijn opgelegde bronzen letters. Ook het roosje op het hart is van brons gemaakt. Aan de basis van het grafmonument bevinden zich twee vaasjes met bronzen vogeltjes.

Duurzame bronzen letters

Voor dit grafmonument is gekozen voor opgelegde bronzen letters. Deze letters zijn onderhoudsvrij en daardoor ontzettend duurzaam. De combinatie van natuursteen en brons wordt dan ook veel gekozen. Het geeft een tijdloze en een chic uiterlijk aan het grafmonument.

Begraafplaatsen Oostrum

Oostrum kent een aantal begraafplaatsen in de omgeving, waaronder de algemene begraafplaats Boschhuizen. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Oostrum vindt u hier.