Terug naar Enkele Zerken

Enkele zerk Terborg

Gepubliceerd op:
Enkele zerk Terborg

Op de RK St. Barbara begraafplaats in Terborg hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze enkele zerk bestaande uit banden en een zerk, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

Zwart granieten zerk Terborg

Het betreft een enkele zerk bestaande uit banden en een zerk, uitgevoerd in zwart graniet. Uiteraard is deze enkele zerk ook in andere kleuren leverbaar.

Het bijzondere aan deze enkele zerk is dat er een overledene begraven ligt en de andere overleden familieleden bijgezet zijn in urnen.

Belettering enkele zerk Terborg

De keuze van belettering op een grafsteen is voor velen een moeilijke keuze. Wij van Goedkope-Grafstenen begrijpen dit en informeren u graag over de mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor een opgelegde letter of een inwendige letter. Een inwendige letter zit bij de prijs inbegrepen. Deze letter wordt in de natuursteen gezandstraald. Een opgelegde letter zit niet bij de prijs inbegrepen. Een opgelegde letter wordt op de grafsteen gemonteerd.

Bij deze enkele zerk in Terborg is gekozen voor een inwendige letter, deze is door middel van zandstralen in het natuursteen aangebracht, in de kleur zilver.

Begraafplaatsen Terborg

Terborg telt een aantal begraafplaatsen in de regio, waaronder de RK St. Barbara begraafplaats. Klik hier voor meer begraafplaatsen in de regio van Terborg.

 

Enkele zerk De Haan

Enkele zerk De Haan

Op begraafplaats De Haan hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze enkele zerk bestaat uit een dekplaat en banden, uitgevoerd in zwart en Himalayan graniet.

 

Enkele zerk Schoonhoven

Enkele zerk Schoonhoven

Op de algemene begraafplaats in Schoonhoven hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze grafsteen bestaat uit een zerk met plinten, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij zijn erg goed goed geholpen bedankt!
Geschreven door Jan Klaassens, 19-02-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen