Terug naar Blog
Enkele zerk RK St. Barbara Terborg
  • 571

Enkele zerk RK St. Barbara Terborg

Op de RK St. Barbara begraafplaats in Terborg hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze enkele zerk bestaande uit banden en een zerk, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

21
sep
Lees verder
Enkele Zerken

Zwart granieten zerk Terborg

Het betreft een enkele zerk bestaande uit banden en een zerk, uitgevoerd in zwart graniet. Uiteraard is deze enkele zerk ook in andere kleuren leverbaar.

Het bijzondere aan deze enkele zerk is dat er een overledene begraven ligt en de andere overleden familieleden bijgezet zijn in urnen.

Belettering enkele zerk Terborg

De keuze van belettering op een grafsteen is voor velen een moeilijke keuze. Wij van Goedkope-Grafstenen begrijpen dit en informeren u graag over de mogelijkheden. Zo kan er gekozen worden voor een opgelegde letter of een inwendige letter. Een inwendige letter zit bij de prijs inbegrepen. Deze letter wordt in de natuursteen gezandstraald. Een opgelegde letter zit niet bij de prijs inbegrepen. Een opgelegde letter wordt op de grafsteen gemonteerd.

Bij deze enkele zerk in Terborg is gekozen voor een inwendige letter, deze is door middel van zandstralen in het natuursteen aangebracht, in de kleur zilver.

Begraafplaatsen Terborg

Terborg telt een aantal begraafplaatsen in de regio, waaronder de RK St. Barbara begraafplaats. Klik hier voor meer begraafplaatsen in de regio van Terborg.