Terug naar Enkele Zerken

Enkele zerk Schoonhoven

Gepubliceerd op:
Enkele zerk Schoonhoven

Op de algemene begraafplaats in Schoonhoven hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze grafsteen bestaat uit een zerk met plinten, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

Zwart granieten grafzerk Schoonhoven

Het betreft een enkele zerk in zeer stijlvol zwart graniet. Op deze enkele zerk zijn rozen aangebracht door middel van etsen. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van deze techniek, omdat de grafsteen hierdoor gepersonaliseerd wordt. Met deze techniek kunnen er afbeeldingen en foto’s op een grafsteen aangebracht worden. Het etsen verzorgen wij allemaal binnen onze eigen werkplaats. Op deze pagina vindt u meer informatie over de techniek om een afbeelding te etsen op een grafsteen.

Brochure aanvragen Schoonhoven

Heeft u meer inspiratie nodig om tot een keuze van een grafsteen te komen? Dit is geen probleem. U kunt vrijblijvend onze brochure aanvragen. In deze brochure staan vele modellen, kleuren en voorbeelden. Onze brochure van Goedkope Grafstenen ontvangt u direct in een automatische mail met de brochure van Goedkope Grafstenen. Vraag hier de gratis brochure aan.

Begraafplaatsen Schoonhoven 

Schoonhoven beschikt over twee begraafplaatsen in de omgeving, waaronder de algemene begraafplaats Schoonhoven. Deze algemene begraafplaats biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot begraven en asbestemmingen. Meer informatie over begraafplaatsen in de regio van Schoonhoven vindt u hier

 

Enkele zerk De Haan

Enkele zerk De Haan

Op begraafplaats De Haan hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze enkele zerk bestaat uit een dekplaat en banden, uitgevoerd in zwart en Himalayan graniet.

 

Enkele zerk Terborg

Enkele zerk Terborg

Op de RK St. Barbara begraafplaats in Terborg hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze enkele zerk bestaande uit banden en een zerk, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Onze dank voor alles.
Geschreven door Familie Molenhuis, 04-10-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen