Terug naar Blog
Enkele zerk Schoonhoven
  • 672

Enkele zerk Schoonhoven

Op de algemene begraafplaats in Schoonhoven hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze grafsteen bestaat uit een zerk met plinten, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

29
dec
Lees verder
Enkele Zerken

Zwart granieten grafzerk Schoonhoven

Het betreft een enkele zerk in zeer stijlvol zwart graniet. Op deze enkele zerk zijn rozen aangebracht door middel van etsen. Tegenwoordig wordt er veel gebruik gemaakt van deze techniek, omdat de grafsteen hierdoor gepersonaliseerd wordt. Met deze techniek kunnen er afbeeldingen en foto’s op een grafsteen aangebracht worden. Het etsen verzorgen wij allemaal binnen onze eigen werkplaats. Op deze pagina vindt u meer informatie over de techniek om een afbeelding te etsen op een grafsteen.

Brochure aanvragen Schoonhoven

Heeft u meer inspiratie nodig om tot een keuze van een grafsteen te komen? Dit is geen probleem. U kunt vrijblijvend onze brochure aanvragen. In deze brochure staan vele modellen, kleuren en voorbeelden. Onze brochure van Goedkope Grafstenen ontvangt u direct in een automatische mail met de brochure van Goedkope Grafstenen. Vraag hier de gratis brochure aan.

Begraafplaatsen Schoonhoven 

Schoonhoven beschikt over twee begraafplaatsen in de omgeving, waaronder de algemene begraafplaats Schoonhoven. Deze algemene begraafplaats biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot begraven en asbestemmingen. Meer informatie over begraafplaatsen in de regio van Schoonhoven vindt u hier