Terug naar Blog
Enkele zerk Hilversum
  • 1358

Enkele zerk Hilversum

 Enkele zerk in Hilversum. Dit monument is uitgevoerd in geheel zwart graniet.

05
nov
Lees verder
Enkele Zerken

Op de begraafplaats Hilversum hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze zerk bestaat uit een dekplaat, uitgevoerd in geheel zwart graniet.

Zwart granieten grafzerk

De tekst op de zerk is verdiept gezandstraald. De verdiepte tekst is zilver geverfd. De gehele zerk is opgebouwd op een betonfundering.

Natuursteen soorten grafzerk

Er zijn heel veel verschillende natuursteensoorten. Iedere steensoort met eigen specifieke eigenschappen en uitstraling, echter niet iedere steensoort is altijd bruikbaar voor een zerk. Laat u goed informeren over de verschillende steensoorten. Wij adviseren u graag over verschillende natuursteensoorten. 

Kleurstalen

Om een goede keuze te kunnen maken is het zeer belangrijk om de verschillende steensoorten goed te kunnen bekijken. Hier vind u onze speciaal samengestelde kleurstalen. Onze huisfotograaf is bij ons in de toonzaal (showroom) geweest om van de daadwerkelijke steensoorten, hoge kwaliteit foto's te maken, hierdoor krijgt u een goed beeld van de kleuren.

 Begraafplaats Hilversum 

De gemeente Hilversum beschikt over een aantal begraafplaatsen in de regio. Iedere begraafplaats in de regio van Hilversum brengt een eigen sfeer met zich mee.

Bekijk andere enkele zerken Bekijk ons gehele assortiment