Terug naar Enkele Zerken

Enkele zerk Hilversum

Gepubliceerd op:
Enkele zerk Hilversum

 Enkele zerk in Hilversum. Dit monument is uitgevoerd in geheel zwart graniet.

Op de begraafplaats Hilversum hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze zerk bestaat uit een dekplaat, uitgevoerd in geheel zwart graniet.

Zwart granieten grafzerk

De tekst op de zerk is verdiept gezandstraald. De verdiepte tekst is zilver geverfd. De gehele zerk is opgebouwd op een betonfundering.

Natuursteen soorten grafzerk

Er zijn heel veel verschillende natuursteensoorten. Iedere steensoort met eigen specifieke eigenschappen en uitstraling, echter niet iedere steensoort is altijd bruikbaar voor een zerk. Laat u goed informeren over de verschillende steensoorten. Wij adviseren u graag over verschillende natuursteensoorten. 

Kleurstalen

Om een goede keuze te kunnen maken is het zeer belangrijk om de verschillende steensoorten goed te kunnen bekijken. Hier vind u onze speciaal samengestelde kleurstalen. Onze huisfotograaf is bij ons in de toonzaal (showroom) geweest om van de daadwerkelijke steensoorten, hoge kwaliteit foto's te maken, hierdoor krijgt u een goed beeld van de kleuren.

 Begraafplaats Hilversum 

De gemeente Hilversum beschikt over een aantal begraafplaatsen in de regio. Iedere begraafplaats in de regio van Hilversum brengt een eigen sfeer met zich mee.

Bekijk andere enkele zerken Bekijk ons gehele assortiment

Enkele zerk De Haan

Enkele zerk De Haan

Op begraafplaats De Haan hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze enkele zerk bestaat uit een dekplaat en banden, uitgevoerd in zwart en Himalayan graniet.

 

Enkele zerk Schoonhoven

Enkele zerk Schoonhoven

Op de algemene begraafplaats in Schoonhoven hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze grafsteen bestaat uit een zerk met plinten, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay , 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen