Terug naar Blog
Enkele zerk Vught
  • 1414

Enkele zerk Vught

Enkele zerk in Vught. Dit monument is uitgevoerd in geheel zwart graniet.

25
okt
Lees verder
Enkele Zerken

Op de begraafplaats in Vught hebben wij een enkele zerk geplaatst. De zerk bestaat uit een dekplaat, uitgevoerd in geheel zwart graniet.

Zwart granieten grafsteen

De dekplaat van deze enkele zerk heeft ronde gepolijste randen. De tekst op de grafzerk is een opgelegde letter van brons. De gehele zerk is opgebouwd op een betonfundering.

Vergunningaanvraag grafzerk Vught

Iedere begraafplaats kent eigen regels en richtlijnen voor het plaatsen van een zerk. De richtlijnen gaan voornamelijk over de lengte en de breedte van een zerk, maar ook over het materiaal en de diktes van het materiaal, de bewerking van een zerk en soms zelfs over de kleuren hanteren begraafplaatsen richtlijnen. 

Er zijn niet alleen regels over de grafsteen die een begraafplaats hanteert, maar ook over de funderingsmethoden. Veel begraafplaatsen in Nederlands stellen daarom een aanvraag van een vergunning verplicht. 

Indien de begraafplaats kosten rekent voor het verlenen van de vergunning, zullen wij deze kosten zonder meerprijs doorberekenen in de offerte.

Stel al uw vragen

Bij het aanschaffen van een grafsteen moeten er een aantal goede keuzes en beslissingen gemaakt worden. Bijvoorbeeld waar op gelet moet worden bij de aanschaf van een grafsteen. Wij adviseren u graag in het maken van de juiste keuze. Stel al uw vragen hier.

Begraafplaats Vught

Vught beschikt over een algemene begraafplaats in de regio. Hier zijn oorlogsgraven uit de tweede wereldoorlog en ook zijn er graven van KNIL Veteranen.

Bekijk andere enkele zerken Bekijk ons gehele assortiment