Terug naar Blog
Grafzerk De Nieuwe Ooster Amsterdam
  • 703

Grafzerk De Nieuwe Ooster Amsterdam

Op begraafplaats De Nieuwe Ooster in Amsterdam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit banden en een letterplaat uitgevoerd in zwart graniet.

23
sep
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Zwart granieten grafsteen Amsterdam

Het betreft een enkel graf bestaande uit banden en een letterplaat in de vorm van een hart, volledig uitgevoerd in zwart graniet. Tussen de banden is ruimte voor een tuintje of split. Bij dit enkele graf is gekozen voor grijze split. Wij plaatsen regelmatig grafstenen in Amsterdam.

Vormen letterplaat Amsterdam

De letterplaat van dit enkele graf heeft de vorm van een hart. Uiteraard kunnen er ook andere vormen gekozen worden, bijvoorbeeld in de vorm van een tulp, klaverblad of een kruis. Er zijn vele vormen beschikbaar. Neem gerust contact met ons voor meer informatie of advies over verschillende vormen van een grafsteen. Wij maken vrijblijvend een persoonlijk ontwerp voor u.

Begraafplaats De Nieuwe Ooster Amsterdam 

Amsterdam telt een aantal begraafplaatsen in de regio, waaronder begraafplaats De Nieuwe Ooster. Begraafplaats De Nieuwe Ooster biedt vele mogelijkheden met betrekking tot begraven en asbestemmingen.