Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Zutphen

Gepubliceerd op:
Enkel graf Zutphen

Op de RK begraafplaats in Zutphen hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in orion graniet.

 

Orion granieten grafsteen Zutphen

Tussen de banden is ruimte gelaten voor split. De nabestaanden van de overledene hebben gekozen voor witte grind in de uitsparing. Het witte grind bij het orion graniet maakt het enkele grafmonument zeer stijlvol.

Daarnaast is er te zien dat er een kruis in de letterplaat van het grafmonument is verwerkt. Een grafmonument is zeer persoonlijk, het toevoegen van een kruis aan een letterplaat maakt het grafmonument dan ook heel persoonlijk. Ditzelfde geldt voor een tekst op een grafmonument. Dit is een zeer persoonlijke keuze van de nabestaanden. Zo hebben de nabestaanden ervoor gekozen om de tekst: ‘vele fijne herinneringen verzachten onze smart. Voorgoed uit ons midden, maar altijd in ons hart’ op het grafmonument te laten aanbrengen. Dit heeft persoonlijke waarde voor de nabestaanden. 

Thuisbezoek Zutphen

Wij van Goedkope Grafstenen bieden ook de mogelijkheid om bij u thuis op bezoek te komen. Een bezoek door één van onze adviseurs bij u thuis is geheel vrijblijvend. Er zijn dus geen kosten aan verbonden.                                                                                                                     

Wij van Goedkope Grafstenen willen altijd iets unieks creëren maar ook iets wat voldoet aan uw budget. Daarom helpen wij u graag bij een persoonlijk monument wat past bij uw wensen en budget. Klik hier om een thuisbezoek aan te vragen.

Begraafplaatsen Zutphen                        

Zutphen kent verschillende begraafplaatsen in de omgeving, zoals een algemene en een RK begraafplaats. Dit enkele graf is op de RK begraafplaats met zorg door onze eigen stelploeg geplaatst. Meer informatie over de begraafplaatsen in Zutphen vindt u hier.

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zeddam

Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Bedankt voor de vlugge plaatsing, erg fijne service.
Geschreven door Fam. Opsteden, 10-03-2015
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen