Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Zeddam

Gepubliceerd op:
Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Impala granieten grafsteen Zeddam

Op de bovenstaande afbeelding is te zien dat er tussen de banden ruimte is gelaten om bijvoorbeeld split, bloemen, gras of schelpen toe te voegen. De nabestaanden van de overledene hebben gekozen om deze ruimte op te vullen met grijs split. Het grijze split staat prachtig in combinatie met het donkergrijze natuursteen. Er zijn vele kleuren combinaties mogelijk als het gaat om natuursteen en split grind. Deze keuze is zeer persoonlijk. Wij van Goedkope Grafstenen maken daarom een vrijblijvend persoonlijk ontwerp die voldoet aan al je wensen en budget. 

Service/Garantie grafmonument Zeddam

Al zo'n 90 jaar staat Goedkope-Grafstenen garant voor kwalitatief hoogwaardige grafmonumenten. Wij, van Goedkope-Grafstenen, hechten veel waarde aan een hoge kwaliteit en duurzaamheid. Vooral graniet is een duurzame steensoort. Hierop geven we maar liefst 30 jaar garantie. Natuursteen is en blijft een natuurproduct. Dat betekent dat geen enkele steen hetzelfde is. Kleur en regelmaat van het motief zijn verschillend. Daarom selecteren wij onze natuursteen uit één groeve. Dit geeft niet alleen een regelmatig uiterlijk, ook bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit.

Begraafplaatsen Zeddam

Zeddam beschikt over een aantal begraafplaatsen in de omgeving, waaronder de protestantse begraafplaats aan de Kilderseweg waar onze eigen stelploeg dit enkele grafmonument met veel zorg heeft geplaatst. De protestantse begraafplaats in Zeddam biedt algemene graven en urnengraven. Meer informatie over begraafplaatsen in de regio van Zeddam vindt u hier

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zutphen

Enkel graf Zutphen

Op de RK begraafplaats in Zutphen hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in orion graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij zijn erg goed goed geholpen bedankt!
Geschreven door Jan Klaassens, 19-02-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen