Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Woudenberg

Gepubliceerd op:
Enkel graf Woudenberg

Enkel grafmonument in Woudenberg. Dit monument is uitgevoerd in geheel orion graniet.

Op de begraafplaats in Woudenberg hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat  in de vorm van een golfkop en een dekplaat, uitgevoerd in orion graniet. 

Orion granieten grafsteen

Het betreft een grafmonument in zeer stijlvol orion  graniet. De letterplaat van de grafsteen heeft de vorm van een golfkop.

Persoonlijke teksten grafsteen Woudenberg

Vaak heeft de familie van de nabestaanden wensen over de tekst die op de grafsteen moet komen te staan. Het bepalen van een tekst op een grafsteen is een belangrijk onderdeel van het ontwerp van de grafsteen. De vorm, positie en het lettertype van de tekst kan grote invloed hebben op de uitstraling van het gedenkteken. Wij helpen graag bij het ontwerpen van een persoonlijke tekst om uw wensen tot één geheel te brengen.

Begraafplaats Woudenberg 

Voor het begraven of cremeren van een overledene heeft u toestemming nodig van de gemeente. Woudenberg heeft een algemene begraafplaats met een aantal mogelijkheden tot begraven en cremeren.  

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Alles bij elkaar heeft het wel even geduurd maar de combinatie cottonstaal met het zwarte graniet is prachtig geworden. Heel hartelijk dank, ook voor het geduld.
Geschreven door S. Dik, 14-01-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen