Terug naar Blog
Enkel graf Daelwijck Utrecht
  • 758

Enkel graf Daelwijck Utrecht

Op de begraafplaats Daelwijck in Utrecht hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkel graf bestaat uit een dekplaat, letterplaat, voetstuk en banden, uitgevoerd in zwart graniet en royal impala.

28
sep
Lees verder
Onze enkele grafstenen

 

Zwart granieten en royal impala grafsteen Utrecht

Het betreft een enkele grafsteen bestaande uit een voetstuk, letterplaat en banden, uitgevoerd in zwart graniet. De dekplaat van dit enkele graf is uitgevoerd in royal impala. Op de dekplaat is tevens een hart van glas gemonteerd met een tekst. Tussen de banden is ruimte voor een tuintje of split. Bij dit enkele graf is gekozen voor een tuintje. De nabestaanden geven hier zelf een invulling voor. Dit kunnen bijvoorbeeld bloemen, planten gras of schelpen zijn. We plaatsten regelmatig grafstenen in Utrecht en omgeving. 

Grafsteen met glas Utrecht

Grafstenen kunnen met verschillende materialen gecombineerd worden, bijvoorbeeld met glas. Door te combineren met andere materialen krijgt de grafsteen een unieke, persoonlijke uitstraling. 

Bij dit enkele graf is gekozen om een glazen hart met tekst te monteren op de dekplaat. Dit is bijvoorbeeld ook mogelijk op de letterplaat van de grafsteen.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie over het combineren van andere materialen met natuursteen. Klik hier om contact met ons op te nemen.

Begraafplaatsen Utrecht 

Utrecht beschikt over een aantal begraafplaatsen in de regio, waaronder begraafplaats Daelwijck. Klik hier voor meer informatie over begraafplaatsen in Utrecht.