Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Sint Maartensdijk

Gepubliceerd op:
Enkel graf Sint Maartensdijk

Op de begraafplaats in Sint Maartensdijk hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een dekplaat, letterplaat, voetstuk en banden. Uitgevoerd in impala en China tarn graniet.

 

Impala en China tarn granieten grafmonument Sint Maartensdijk 

Het betreft een enkel grafmonument waar gebruik is gemaakt van twee verschillende kleuren graniet, namelijk impala graniet en China tarn graniet. Deze twee kleuren graniet staan prachtig bij de zilveren kleur gezandstraalde letters.

Digitale rondleiding Sint Maartensdijk

Wanneer u geen mogelijkheid heeft om langs te komen in onze toonzaal, kunt u vrijblijvend een digitale rondleiding aanvragen. Nadat u een aanvraag heeft gedaan neemt één van onze adviseurs contact met u om een afspraak te maken via videobellen. We kunnen bijvoorbeeld met u Skypen, Facetimen of WhatsApp-videobellen. Vul het contactformulier in, dan zullen wij contact met u opnemen.

3D configurator Sint Maartensdijk

Tevens kunt u ook gebruik maken van onze 3D configurator. Hierin kunt u zelf een grafmonument ontwerpen die aansluit bij uw wensen en budget. In deze 3D configurator kunt u kennis maken met de verschillende modellen, kleuren en teksten. Het gebruik van de 3D configurator is geheel vrijblijvend. En het ontwerp kunt u gemakkelijk opslaan om deze later makkelijk terug te kunnen vinden.

Begraafplaatsen Sint Maartensdijk

Begraafplaats Sint Maartensdijk is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om begraven en asbestemmingen. Zo beschikt de begraafplaats over algemene, particuliere en urnengraven. Meer informatie over begraafplaatsen in de regio van Sint Maartensdijk vindt u hier.

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zeddam

Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Het ziet er uit zoals we gehoopt hadden en zijn helemaal tevreden erover.
Geschreven door Aapkes, 22-02-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen