Terug naar Blog
Enkel graf s'Heerenberg
  • 685

Enkel graf s'Heerenberg

Op de begraafplaats in s’Heerenberg hebben wij een enkel graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in Himalayan graniet.

28
sep
Lees verder
Onze enkele grafstenen

 

Himalayan granieten grafsteen s’Heerenberg

Het betreft een enkel graf bestaande uit banden en letterplaat, uitgevoerd in Himalayan graniet. Tussen de banden is ruimte voor een tuintje of split. Bij dit enkele graf is gekozen voor rosé/ rode split én ruimte voor een tuintje. We plaatsten regelmatig grafstenen in s'Heerenberg en omgeving.

Vorm letterplaat graf s’Heerenberg

Dit enkele graf kenmerkt zich door de bijzondere vorm van de letterplaat. De letterplaat loopt uit in de vorm van een piramide. Ook kenmerkt de vorm van de onderkant van de letterplaat. De onderkant van de letterplaat is namelijk ruw, dit in tegenstelling tot de banden en de bovenkant van de letterplaat. Dit is allemaal gepolijst. Door het polijsten van de steen, krijgt het natuursteen een hoogglans en komt de kleur en structuur van de steen goed naar boven. Klik hier voor meer informatie over verschillende technieken die kunnen worden toegepast op natuursteen

Begraafplaatsen s’Heerenberg

S’Heerenberg kent een aantal begraafplaatsen in de regio, zoals een joodse en een algemene begraafplaats. Klik hier voor meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van s’Heerenberg.