Terug naar Enkel Graf

Enkel graf s'Heerenberg

Gepubliceerd op:
Enkel graf s'Heerenberg

Op de begraafplaats in s’Heerenberg hebben wij een enkel graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in Himalayan graniet.

 

Himalayan granieten grafsteen s’Heerenberg

Het betreft een enkel graf bestaande uit banden en letterplaat, uitgevoerd in Himalayan graniet. Tussen de banden is ruimte voor een tuintje of split. Bij dit enkele graf is gekozen voor rosé/ rode split én ruimte voor een tuintje.

Vorm letterplaat graf s’Heerenberg

Dit enkele graf kenmerkt zich door de bijzondere vorm van de letterplaat. De letterplaat loopt uit in de vorm van een piramide. Ook kenmerkt de vorm van de onderkant van de letterplaat. De onderkant van de letterplaat is namelijk ruw, dit in tegenstelling tot de banden en de bovenkant van de letterplaat. Dit is allemaal gepolijst. Door het polijsten van de steen, krijgt het natuursteen een hoogglans en komt de kleur en structuur van de steen goed naar boven. Klik hier voor meer informatie over verschillende technieken die kunnen worden toegepast op natuursteen

Begraafplaatsen s’Heerenberg

S’Heerenberg kent een aantal begraafplaatsen in de regio, zoals een joodse en een algemene begraafplaats. Klik hier voor meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van s’Heerenberg.

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
een warm welkom tot het laatste moment
Geschreven door Pieter Luiten, 26-11-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen