Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Rijnsburg

Gepubliceerd op:
Enkel graf Rijnsburg

Op de begraafplaats in Rijnsburg hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat en plinten, volledig uitgevoerd in labrador light graniet.

 

Labrador light granieten grafmonument Rijnsburg

Het betreft een labrador light granieten enkel grafmonument. Labrador light graniet is te herkennen aan de mooie donkere kleur blauw met de heldere ‘vlekken’ blauw er in verwerkt. De kleur van een grafmonument bepalen, kan als een moeilijke keuze worden ervaren door de nabestaanden, daarom hebben wij van Goedkope Grafstenen kleurstalen ontwikkeld. Deze kleurstalen geven een goed beeld van de verschillende kleuren en structuren in natuursteen. De kleurstalen zijn hier gratis te downloaden.

Letters Rijnsburg

De letters op de letterplaat van dit grafmonument zijn met een chique gouden kleur geverfd. Door de gouden geverfde letters heeft dit grafmonument een chique uitstraling. De letters op dit grafmonument zijn aangebracht door middel van zandstralen. Door zand te stralen op de steen, wordt het bovenste laagje van de steen weggestraald, hierdoor worden er letters in de steen gezandstraald. De letters kunnen daarna door de gewenste kleur worden geverfd. Meer informatie over zandstralen vindt u hier.

Huisbezoek Rijnsburg

Wij van Goedkope Grafstenen bieden ook de mogelijkheid om bij u thuis op bezoek te komen. Een bezoek door één van onze adviseurs bij u thuis is geheel vrijblijvend. Onze adviseurs komen graag bij u langs om te helpen bij een persoonlijk ontwerp. Klik hier voor meer informatie over een thuisbezoek.                                                                                   

Begraafplaatsen Rijnsburg 

Rijnsburg beschikt over een aantal begraafplaatsen in de regio waaronder begraafplaats Rijnsburg aan de Sandtlaan. Klik hier voor meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Rijnsburg .

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zeddam

Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay , 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen