Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Reuver

Gepubliceerd op:
Enkel graf Reuver

Op de rooms-katholieke begraafplaats in Reuver heeft onze eigen stelploeg een enkel graf met veel zorg geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een voetstuk, letterplaat, dekplaat en banden, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Zwart granieten grafsteen Reuver

Het betreft een enkel grafmonument volledig uitgevoerd in zwart graniet. De letters op de letterplaat zijn verdiept gezandstraald. De letters zijn daarna geverfd met een rustige zilveren kleur. Deze verdiept gezandstraalde letters zitten bij de prijs inbegrepen. Verheven ofwel opgelegde letters zitten niet bij de prijs inbegrepen, hier zit een meerprijs aan verbonden. Voor meer informatie over verschillende letters, neem gerust contact met ons op of kijk op deze pagina voor meer informatie over letters op een grafmonument.

 

Brochure aanvragen Reuver

Heeft u meer inspiratie nodig om tot een keuze van een grafsteen te komen? Wij van Goedkope Grafstenen begrijpen dat een keuze maken als het gaat om een grafmonument een lastige opgave kan zijn. Daarom kunt u vrijblijvend onze brochure aanvragen. Deze brochure is gratis en ontvangt u via een automatische mail. In deze brochure staan vele inspirerende modellen, kleuren en voorbeelden van grafmonumenten en meer.

 

Begraafplaatsen Reuver

Gemeente Beesel telt in totaal vier begraafplaatsen. Reuver beschikt over een tweetal begraafplaatsen in de omgeving. Een algemene begraafplaats en rooms-katholieke begraafplaats. Het bovenstaande enkele graf is op de rooms-katholieke begraafplaats door onze eigen stelploeg met veel zorg geplaatst. De begraafplaatsen in Reuver bieden een aantal mogelijkheden als het gaat om begraven en asbestemmingen. Wilt u graag meer informatie over begraafplaatsen in Reuver of omgeving? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zeddam

Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij zijn blij met het resultaat. De prijzen zijn betaalbaar, de service vriendelijk en de dubbele grafsteen en de plaatsing van het gedicht (dat mijn moeder zelf schreef) stijlvol op haar afdekplaat. Al met al helemaal tevreden.
Geschreven door Marjan Kodde, 28-08-2015
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen