Terug naar Blog
Enkel graf Purmerend in Zwart graniet en Aurora graniet
  • 644

Enkel graf Purmerend in Zwart graniet en Aurora graniet

Op de nieuwe algemene begraafplaats in Purmerend hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, uitgevoerd in zwart graniet en aurora graniet.

23
sep
Lees verder
Onze enkele grafstenen

 

Zwart en aurora granieten grafsteen Purmerend 

Het betreft een enkel graf bestaande uit een letterplaat, voetstuk en banden, uitgevoerd in zwart graniet. De dekplaat van dit enkele graf is uitgevoerd in aurora graniet. Tussen de banden is ruimte voor een tuintje of split. Bij dit enkele graf is gekozen voor een rosé/rode split.

Ontwerp enkel graf Purmerend

De keuze voor een grafsteen is vaak een erg moeilijke keuze voor de nabestaanden. Daarom hebben wij een 3D configurator ontworpen, om de keuze voor een grafsteen beter in beeld te krijgen. In deze 3D configurator kunt u kennis maken met verschillende modellen en kleuren. De ontwerpen kunt u gemakkelijk opslaan om dit op een later moment nog eens te bekijken en te delen. Klik hier voor onze 3D configurator.

Begraafplaatsen Purmerend

Purmerend kent een aantal begraafplaatsen in de regio, waaronder de nieuwe algemene begraafplaats in Purmerend. Klik hier voor meer begraafplaatsen in de regio van Purmerend.