Terug naar Blog
Enkel graf Leijsenakkers Oosterhout
  • 965

Enkel graf Leijsenakkers Oosterhout

Op de begraafplaats Leijsenakkers in Oosterhout hebben wij een enkel graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden. Uitgevoerd in volledig orion graniet.

20
okt
Lees verder
Onze enkele grafstenen

 Orion granieten grafsteen kruis

Het betreft een enkel graf bestaande uit een dekplaat, letterplaat, voetstuk en banden. Dit enkele graf is volledig uitgevoerd in orion graniet uitgevoerd. Tussen de banden is ruimte voor split of een tuintje. Bij dit enkele graf is gekozen voor wit split.

Op de letterplaat is tevens een orion granieten kruis aangebracht.

Vergunningaanvraag  enkel graf Oosterhout

Iedere begraafplaats kent eigen regels en richtlijnen voor het plaatsen van enkele graven. De richtlijnen gaan voornamelijk over de lengte en de breedte van enkele graven, maar ook over het materiaal en de diktes van het materiaal, de bewerking van enkele graven en soms zelfs over de kleuren hanteren begraafplaatsen richtlijnen. 

Er zijn niet alleen regels over de grafsteen die een begraafplaats hanteert, maar ook over de funderingsmethoden. Veel begraafplaatsen in Nederlands stellen daarom een aanvraag van een vergunning verplicht. 

Indien de begraafplaats kosten rekent voor het verlenen van de vergunning, zullen wij deze kosten zonder meerprijs doorberekenen in de offerte.

Stichting begraafplaatsen Oosterhout

Oosterhout kent zowel een aantal begraafplaatsen in de regio, waaronder gedenkplaat Leijsenakkers. Gedenkplaat Leijsenakkers biedt verschillende mogelijkheden met betrekking tot begraven en asbestemmingen, bijvoorbeeld strooivelden, particuliere graven en islamitische graven. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Oosterhout vindt u hier.