Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Oostburg

Gepubliceerd op:
Enkel graf Oostburg

Op de begraafplaats in Oostburg hebben wij een bestaand grafmonument gerenoveerd. Dit grafmonument bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, uitgevoerd in volledig jasberg impala graniet.

 

Jasberg impala grafsteen Oostburg

Het betreft werkzaamheden aan een bestaand enkel grafmonument. De letterplaat van dit jasberg impala granieten grafmonument was nog volledig intact. De letterplaat kon dus goed gebruikt worden voor de uitbreiding van het grafmonument. De dekplaat, voetstuk en banden hebben wij uitgebreid en vervangen. Op deze manier kunnen wij van Goedkope Grafstenen met een relatief kleine ingreep een ander grafmonument leveren die er weer als nieuw uit ziet.

Kleurstalen Oostburg

Het betreft een enkel grafmonument geheel uitgevoerd in jasberg impala graniet. Uiteraard is het ook mogelijk om dit grafmonument in andere kleuren te leveren. Het kiezen van een kleur kan een lastige opgave zijn voor de nabestaanden. Daarom bieden van Goedkope Grafstenen een ruim assortiment aan kleurstalen. Hierin komen de verschillende kleuren natuursteen goed naar voren. En krijgt u een goed beeld van de verschillende kleuren.

Begraafplaatsen Oostburg

Oostburg beschikt over één begraafplaats in de omgeving. Dit is een algemene begraafplaats. De begraafplaats biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om begraven en asbestemmingen. Meer informatie over begraafplaatsen in de regio van Oostburg vindt u hier. Wilt u graag meer informatie of advies over begraafplaatsen en welke mogelijkheden voor grafstenen er zijn? Neem gerust contact met ons op. 

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zeddam

Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Namens mijn moeder wil ik jullie bedanken.
Geschreven door Fam Vermeulen, 02-04-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen