Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Ochten

Gepubliceerd op:
Enkel graf Ochten

Op begraafplaats De Hoef in Ochten is onlangs een enkel graf geplaatst, bestaande uit een dekplaat, letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in omega brown graniet.

 

 

Omega brown graniet Ochten

Om een goede keuze te kunnen maken is het zeer belangrijk om de verschillende steensoorten en steenkleuren goed te kunnen bekijken. Hier vind u onze speciaal samengestelde kleurstalen. Onze huisfotograaf is bij ons in de toonzaal (showroom) geweest om van de daadwerkelijke steensoorten, hoge kwaliteit foto's te maken, hierdoor krijgt u een goed beeld van de kleuren.

Richtlijnen begraafplaatsen Ochten

Iedere begraafplaats kent eigen regels en richtlijnen voor het plaatsen van enkele graven. De richtlijnen gaan voornamelijk over de lengte en de breedte van enkele graven, maar ook over het materiaal en de diktes van het materiaal, de bewerking van enkele graven en soms zelfs over de kleuren hanteren begraafplaatsen richtlijnen. 

Er zijn niet alleen regels over de grafsteen die een begraafplaats hanteert, maar ook over de funderingsmethoden. Veel begraafplaatsen in Nederlands stellen daarom een aanvraag van een vergunning verplicht. 

Indien de begraafplaats kosten rekent voor het verlenen van de vergunning, zullen wij deze kosten zonder meerprijs doorberekenen in de offerte. Voor meer informatie over het verlenen van een vergunning, neem gerust contact met ons op.

Begraafplaatsen Ochten 

Ochten beschikt over een aantal begraafplaatsen in de omgeving. Op de algemene begraafplaats De Hoef heeft onze eigen stelploeg met veel zorg dit enkele graf geplaatst. Meer informatie over begraafplaatsen in de regio van Ochten kunt u hier vinden.

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zeddam

Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Het heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen en zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We willen jullie bedanken voor de begeleiding, het maken van de keuzes en de prettige samenwerking.
Geschreven door Familie van Rhee , 18-10-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen