Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Nuenen

Gepubliceerd op:
Enkel graf Nuenen

Op begraafplaats Oude Landen in Nuenen heeft onze eigen stelploeg onlangs dit enkele graf geplaatst. Dit grafmonument bestaat uit een letterplaat, sokkel en banden, volledig uitgevoerd in royal impala graniet.

Royal impala graniet Nuenen

Het betreft een enkel grafmonument volledig uitgevoerd in royal impala graniet. Tussen de banden van het grafmonument is ruimte gelaten. Deze ruimte kan bijvoorbeeld opgevuld worden met bloemen, gras, schelpen of split. Er zijn verschillende mogelijkheden als het gaat om split. Er kan gekozen worden tussen grove of fijne split. Daarnaast bestaan er ook vele verschillende kleuren split. Voor vragen of advies neem gerust contact met ons op.

Islamitisch grafmonument Nuenen

Op de bovenstaande afbeelding is een voorbeeld van een islamitisch grafmonument. Dit enkele graf is voorzien van een Arabische tekst. Wij van Goedkope Grafstenen zijn onder andere gespecialiseerd in islamitische grafstenen. Wij van Goedkope Grafstenen beheersen de techniek om het grafmonument te voorzien van Arabische teksten. Goedkope Grafstenen is o.a. bekend met graveren van teksten in het Turks, Arabisch en “Farsi” (Perzisch). Meer informatie over islamitische grafstenen van Goedkope Grafstenen vindt u hier.

Begraafplaatsen Nuenen

De begraafplaats Oude Landen in Nuenen biedt particuliere graven. Begraafplaats Oude Landen biedt graven voor verschillende geloofsovertuigingen. Zo biedt de begraafplaats openbare graven, islamitische, protestantse, rooms katholieke en joodse graven.

Als het gaat om asbestemmingen biedt de begraafplaats mogelijkheden die betrekking hebben op urnengraven. 

Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Nuenen vindt u hier.

 

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zeddam

Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij zijn blij met het resultaat. De prijzen zijn betaalbaar, de service vriendelijk en de dubbele grafsteen en de plaatsing van het gedicht (dat mijn moeder zelf schreef) stijlvol op haar afdekplaat. Al met al helemaal tevreden.
Geschreven door Marjan Kodde, 28-08-2015
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen