Terug naar Blog
Enkel graf Middelburg
  • 1648

Enkel graf Middelburg

Enkel grafmonument in Middelburg. Dit monument is uitgevoerd in geheel himalaya graniet met ingeslagen banden.

05
nov
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Op de begraafplaats in Middelburg hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat in de vorm van een hart en ingeslagen banden, uitgevoerd in himalaya graniet. 

Himalaya granieten grafsteen

Het betreft een grafmonument met ingeslagen banden in zeer stijlvol himalaya graniet met binnenin ruimte voor kies of een tuintje. 

Ontwerp grafsteen Middelburg 

Deze grafsteen kenmerkt zich door de ingeslagen banden, hierdoor is de grafsteen niet recht afgewerkt, maar heeft het een sierlijk effect. Op deze manier maken wij van elk monument een dierbaar gedenkteken voor de nabestaanden. Wij luisteren graag naar uw wensen om u te voorzien van advies op maat, op deze manier wordt elke grafsteen een persoonlijk ontwerp.

Ruwe afwerking grafsteen Middelburg 

De letterplaat (het hartvormige) van de grafsteen is ruw afgewerkt. Op deze manier krijgt het monument een persoonlijke tint voor de nabestaanden. En voldoet de grafsteen aan alle wensen van de familie.

Begraafplaats Middelburg 

De uitvaarten in Middelburg worden tegenwoordig meer gekenmerkt door een eigen invulling van de nabestaanden. Hierom streeft de gemeente Middelburg ernaar om de nabestaanden zo veel mogelijk ruimte hiervoor te bieden, echter wel binnen de bestaande wet- en regelgeving. Gemeente Middelburg biedt meerdere gemeentelijke begraafplaatsen. We plaatsen regelmatig grafstenen in Middelburg.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment