Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Middelburg

Gepubliceerd op:
Enkel graf Middelburg

Enkel grafmonument in Middelburg. Dit monument is uitgevoerd in geheel himalaya graniet met ingeslagen banden.

Op de begraafplaats in Middelburg hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat in de vorm van een hart en ingeslagen banden, uitgevoerd in himalaya graniet. 

Himalaya granieten grafsteen

Het betreft een grafmonument met ingeslagen banden in zeer stijlvol himalaya graniet met binnenin ruimte voor kies of een tuintje. 

Ontwerp grafsteen Middelburg 

Deze grafsteen kenmerkt zich door de ingeslagen banden, hierdoor is de grafsteen niet recht afgewerkt, maar heeft het een sierlijk effect. Op deze manier maken wij van elk monument een dierbaar gedenkteken voor de nabestaanden. Wij luisteren graag naar uw wensen om u te voorzien van advies op maat, op deze manier wordt elke grafsteen een persoonlijk ontwerp.

Ruwe afwerking grafsteen Middelburg 

De letterplaat (het hartvormige) van de grafsteen is ruw afgewerkt. Op deze manier krijgt het monument een persoonlijke tint voor de nabestaanden. En voldoet de grafsteen aan alle wensen van de familie.

Begraafplaats Middelburg 

De uitvaarten in Middelburg worden tegenwoordig meer gekenmerkt door een eigen invulling van de nabestaanden. Hierom streeft de gemeente Middelburg ernaar om de nabestaanden zo veel mogelijk ruimte hiervoor te bieden, echter wel binnen de bestaande wet- en regelgeving. Gemeente Middelburg biedt meerdere gemeentelijke begraafplaatsen.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay , 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen