Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Megen

Gepubliceerd op:
Enkel graf Megen

Op de algemene begraafplaats in Megen heeft onze eigen stelploeg een enkel graf met zorg geplaatst. Deze grafsteen bestaat uit een voetstuk, dekplaat, letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Zwart granieten grafsteen Megen

Het enkele grafmonument op de bovenstaande foto is een goed voorbeeld van een chique traditionele grafsteen. Dit grafmonument heeft een chique uitstraling door het stijlvolle zwart graniet. Daarnaast heeft dit grafmonument kenmerkende accenten van een traditionele grafsteen. Dit komt door de kenmerkende letterplaat die op de grafsteen is bevestigd. 

(Digitale) rondleiding toonzalen Megen  

Twijfelt u? En heeft u behoefte aan meer informatie en inspiratie? Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak voor een rondleiding door één van onze toonzalen. Dit bezoek is geheel vrijblijvend. U kunt op afspraak langskomen voor een rondleiding door onze toonzalen in Winschoten of Stadskanaal. 

Voelt u geen gelegenheid om bij ons langs te komen? Dit is geen probleem. Wij van Goedkope Grafstenen bieden ook digitale rondleidingen aan. We kunnen met u Skypen, Facetimen of WhatsApp-videobellen. Wenst u een digitale rondleiding door één van onze toonzalen? Vul het contactformulier in, dan zullen wij contact met u opnemen.

Begraafplaatsen Megen

De gemeente Oss beschikt over twee begraafplaatsen in de omgeving. Één van deze begraafplaatsen is gelegen in Megen. Dit is de algemene begraafplaats van Megen. Hier heeft onze eigen stelploeg dit enkele graf met veel zorg geplaatst. Deze begraafplaats biedt onder andere particuliere graven. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Megen vindt u hier.

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zeddam

Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Alles bij elkaar heeft het wel even geduurd maar de combinatie cottonstaal met het zwarte graniet is prachtig geworden. Heel hartelijk dank, ook voor het geduld.
Geschreven door S. Dik, 14-01-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen