Terug naar Blog
Enkel graf Lelystad
  • 690

Enkel graf Lelystad

Op de algemene begraafplaats in Lelystad hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit twee letterplaten, een dekplaat, voetstuk en banden. De grafsteen is volledig uitgevoerd in zwart graniet.

02
okt
Lees verder
Enkel Graf

 

Zwart granieten grafsteen Lelystad 

Het betreft een enkel graf bestaande uit twee letterplaten, een dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in zwart graniet. Tevens hebben wij deze grafsteen met een vaas en lantaarn in zwart graniet geleverd.

Accessoires grafsteen Lelystad

Bij dit enkele graf hebben wij van Goedkope-Grafstenen een bijpassende vaas en lantaarn geleverd. Deze accessoires zijn in zwart graniet geleverd en dus geheel bijpassend bij de grafsteen. Benieuwd naar ons assortiment aan accessoires? Klik hier om ons uitgebreide assortiment aan accessoires te bekijken.

Begraafplaatsen Lelystad 

De omgeving van Voorschoten kent een aantal begraafplaatsen, waaronder begraafplaats Rosenburgh. Dit is een algemene begraafplaats. Deze begraafplaatsen kent verschillende mogelijkheden met betrekking tot begraven en cremeren. Klik hier voor meer informatie over begraafplaatsen in de regio van Voorschoten.