Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Lelystad

Gepubliceerd op:
Enkel graf Lelystad

Op de algemene begraafplaats in Lelystad hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit twee letterplaten, een dekplaat, voetstuk en banden. De grafsteen is volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Zwart granieten grafsteen Lelystad 

Het betreft een enkel graf bestaande uit twee letterplaten, een dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in zwart graniet. Tevens hebben wij deze grafsteen met een vaas en lantaarn in zwart graniet geleverd.

Accessoires grafsteen Lelystad

Bij dit enkele graf hebben wij van Goedkope-Grafstenen een bijpassende vaas en lantaarn geleverd. Deze accessoires zijn in zwart graniet geleverd en dus geheel bijpassend bij de grafsteen. Benieuwd naar ons assortiment aan accessoires? Klik hier om ons uitgebreide assortiment aan accessoires te bekijken.

Begraafplaatsen Lelystad 

De omgeving van Voorschoten kent een aantal begraafplaatsen, waaronder begraafplaats Rosenburgh. Dit is een algemene begraafplaats. Deze begraafplaatsen kent verschillende mogelijkheden met betrekking tot begraven en cremeren. Klik hier voor meer informatie over begraafplaatsen in de regio van Voorschoten.

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay , 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen