Terug naar Blog
Enkel graf Leeuwarden
  • 2083

Enkel graf Leeuwarden

Enkel grafmonument in Leeuwarden. Dit monument is uitgevoerd in geheel zwart graniet.

05
nov
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Op de begraafplaats in Leeuwarden hebben wij een stijlvolle enkele grafsteen geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat en een dekplaat, uitgevoerd in geheel zwart graniet.

Zwart granieten grafsteen

Het betreft een grafmonument met banden in sober, maar zeer stijlvol zwart graniet. Het monument is verder voorzien van een tuintje.

Belettering grafsteen Leeuwarden 

Het bepalen van een tekst op een grafsteen is erg lastig. De nabestaanden vragen zich vaak af welke tekst er geplaatst moet worden op een grafsteen. Wel of geen spreuk, afsluitende teksten, afsluitende groet en wel of geen decoratie combineren met een tekst. Wij geven advies en helpen om tot een keuze te komen voor de tekst op de grafsteen.

Soort letters grafsteen Leeuwarden

Nadat u tot een keuze bent gekomen welke tekst er op de grafsteen komt te staan, moet er een keuze gemaakt worden wat voor soort letters er gebruikt gaan worden op het monument. Dit is vaak geen makkelijke keuze. De keuze van de juiste letters bepalen de uitstraling van het gedenkteken. Wij geven advies over verschillende materialen en technieken van letters.

Begraafplaatsen Leeuwarden 

De gemeente Leeuwarden beschikt over een aantal gemeentelijke begraafplaatsen.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment