Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Leeuwarden

Gepubliceerd op:
Enkel graf Leeuwarden

Enkel grafmonument in Leeuwarden. Dit monument is uitgevoerd in geheel zwart graniet.

Op de begraafplaats in Leeuwarden hebben wij een stijlvolle enkele grafsteen geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat en een dekplaat, uitgevoerd in geheel zwart graniet.

Zwart granieten grafsteen

Het betreft een grafmonument met banden in sober, maar zeer stijlvol zwart graniet. Het monument is verder voorzien van een tuintje.

Belettering grafsteen Leeuwarden 

Het bepalen van een tekst op een grafsteen is erg lastig. De nabestaanden vragen zich vaak af welke tekst er geplaatst moet worden op een grafsteen. Wel of geen spreuk, afsluitende teksten, afsluitende groet en wel of geen decoratie combineren met een tekst. Wij geven advies en helpen om tot een keuze te komen voor de tekst op de grafsteen.

Soort letters grafsteen Leeuwarden

Nadat u tot een keuze bent gekomen welke tekst er op de grafsteen komt te staan, moet er een keuze gemaakt worden wat voor soort letters er gebruikt gaan worden op het monument. Dit is vaak geen makkelijke keuze. De keuze van de juiste letters bepalen de uitstraling van het gedenkteken. Wij geven advies over verschillende materialen en technieken van letters.

Begraafplaatsen Leeuwarden 

De gemeente Leeuwarden beschikt over een aantal gemeentelijke begraafplaatsen.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment

 

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay , 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen