Terug naar Enkel Graf

Enkel graf in Exloërmond

Gepubliceerd op:
Enkel graf  in Exloërmond

Op de begraafplaats van 2e Exloërmond hebben we dit bijzondere enkele graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit een combinatie van zwart graniet, wit split en Oxford Gold graniet.

Oxford Gold graniet

Dit prachtige enkele graf bestaat uit twee verschillende soorten graniet. De zerk en de staande gedenkplaat zijn beide opgebouwd met zwart graniet. Over de zerk loopt een mooie golvende baan, die in de staande gedenksteen doorloopt met Oxford Gold graniet. De tekst op de staande gedenksteen is verdiept gezandstraald en met zilver ingeverfd. Op de letterplaat is ook een vogeltje gezandstraald.

Bijzondere elementen

In veel gevallen kiezen nabestaanden ervoor om een bijzonder element in een grafmonument te verwerken. De nabestaanden hebben voor dit grafmonument gekozen ervoor gekozen om op de staande letterplaat een vogeltje te laten zandstralen. Stond het leven van uw overleden dierbare in het teken van een hobby of werk? U kunt alle denkbare afbeeldingen laten zandstralen, graveren of etsen. U kunt veelgekozen voorbeelden bekijken, wanneer u een grafmonument samenstelt in onze 3D-grafconfigurator.

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Het heeft onze verwachtingen meer dan overtroffen en zijn ontzettend blij met het prachtige resultaat. We willen jullie bedanken voor de begeleiding, het maken van de keuzes en de prettige samenwerking.
Geschreven door Familie van Rhee , 18-10-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen