Terug naar Blog
Enkel graf  in Exloërmond
  • 709

Enkel graf in Exloërmond

Op de begraafplaats van 2e Exloërmond hebben we dit bijzondere enkele graf geplaatst. De grafsteen bestaat uit een combinatie van zwart graniet, wit split en Oxford Gold graniet.

23
sep
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Oxford Gold graniet

Dit prachtige enkele graf bestaat uit twee verschillende soorten graniet. De zerk en de staande gedenkplaat zijn beide opgebouwd met zwart graniet. Over de zerk loopt een mooie golvende baan, die in de staande gedenksteen doorloopt met Oxford Gold graniet. De tekst op de staande gedenksteen is verdiept gezandstraald en met zilver ingeverfd. Op de letterplaat is ook een vogeltje gezandstraald.

Bijzondere elementen

In veel gevallen kiezen nabestaanden ervoor om een bijzonder element in een grafmonument te verwerken. De nabestaanden hebben voor dit grafmonument gekozen ervoor gekozen om op de staande letterplaat een vogeltje te laten zandstralen. Stond het leven van uw overleden dierbare in het teken van een hobby of werk? U kunt alle denkbare afbeeldingen laten zandstralen, graveren of etsen. U kunt veelgekozen voorbeelden bekijken, wanneer u een grafmonument samenstelt in onze 3D-grafconfigurator.