Terug naar Blog
Enkel graf De Hoge Akker IJsselstein
  • 950

Enkel graf De Hoge Akker IJsselstein

Op begraafplaats De Hoge Akker in IJsselstein hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een dekplaat, letterplaat, voetstuk en banden. Uitgevoerd in volledig himalayan graniet.

21
okt
Lees verder
Onze enkele grafstenen

 

Himalayan granieten grafsteen golfkop

Het betreft een enkel graf bestaande uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden. Het model van de letterplaat wordt ook wel het golfkopmodel genoemd. Dit enkele graf is volledig uitgevoerd in himalayan graniet. 

Op de letterplaat van dit enkele graf is een korenaar afgebeeld. Dit symbool is met behulp van zandstralen in de steen aangebracht. De korenaar en de letters die zijn aangebracht op de letterplaat zijn door middel van zandstralen in de steen aangebracht.  Daarna zijn de letters en de korenaar geverfd in een zilveren kleur. Hier vindt u meer informatie over verschillende technieken die worden toegepast op grafstenen

Kleurstalen enkel graf IJsselstein

Om een goede keuze te kunnen maken is het zeer belangrijk om de verschillende steensoorten goed te kunnen bekijken. Hier vind u onze speciaal samengestelde kleurstalen. Onze huisfotograaf is bij ons in de toonzaal (showroom) geweest om van de daadwerkelijke steensoorten, hoge kwaliteit foto's te maken, hierdoor krijgt u een goed beeld van de kleuren.

Begraafplaats De Hoge Akker IJsselstein

Gemeente IJsselstein kennen twee begraafplaatsen in de regio, waaronder begraafplaats De Hoge Akker. Begraafplaats De Hoge Akker biedt vele mogelijkheden als het gaat om begraven. Zo kunnen er bijvoorbeeld islamitische rituelen plaatsvinden. Klik hier voor meer informatie over begraafplaatsen in de regio van IJsselstein.