Terug naar Blog
Enkel graf IJmuiden
  • 1445

Enkel graf IJmuiden

Enkel grafmonument in IJmuiden. Dit monument is uitgevoerd in orion en zwart graniet.

06
mrt
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Op de begraafplaats in IJmuiden hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit een dekplaat, uitgevoerd in orion en zwart graniet. 

Orion en zwart granieten grafsteen

Het betreft een grafmonument met de dekplaat, uitgevoerd in zeer stijlvol orion graniet. Orion graniet is een granietsoort in verschillende tinten blauw. 

Opengeslagen boek grafsteen IJmuiden 

Op de dekplaat van deze grafsteen is een opengeslagen boek geplaatst. Dit boek is uitgevoerd in zwart graniet. Dit opengeslagen boek verwijst  naar alle daden die opgetekend zijn. Dit soort symboliek geeft de grafsteen een persoonlijke tint.

Ontwerpen grafsteen IJmuiden 

Omdat wij alle grafstenen persoonlijk ontwerpen, geven wij iedere grafsteen een persoonlijke tint en zult u altijd slagen voor een passende steen die uw wensen uitstraalt. Probeer bijvoorbeeld onze 3D configurator

Begraafplaats IJmuiden 

IJmuiden beschikt over een aantal begraafplaatsen in de regio. IJmuiden biedt onder andere een rooms-katholieke, oorlogs- en een rooms-katholieke begraafplaats.

Een van de begraafplaatsen in IJmuiden: begraafplaats Duinhof ligt in de duinen, net buiten de bewoonde omgeving van IJmuiden. Dit geeft de begraafplaats een rustige en prettige sfeer waar een rustige aura heerst.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment