Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Hengelo

Gepubliceerd op:
Enkel graf Hengelo

Op begraaf- en gedenkplaats aan de Deurningerstraat in Hengelo hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, uitgevoerd in impala en zwart graniet.

 

Impala en zwart granieten grafsteen Hengelo

Dit model enkel graf is een goed voorbeeld van een traditioneel graf. Deze grafsteen heeft kenmerkende accenten van een traditioneel graf. Dit komt door het model van de grafsteen. Dit model wordt het golfkop model genoemd. De kenmerkende golfkop op een grafsteen wordt al heel lang gebruikt in de grafstenen branche en is dus een goed voorbeeld van een traditioneel grafmonument.

Brochure aanvraag Hengelo

Heeft u behoefte aan inspiratie en voorbeelden om tot een keuze van een grafsteen te komen? Wij van Goedkope Grafstenen begrijpen dat de keuze voor een grafmonument een moeilijke opgave is. Om u te kunnen voorzien van verschillende inspirerende voorbeelden hebben wij een brochure ontwikkeld. U kunt vrijblijvend onze brochure aanvragen. In deze brochure staan vele modellen, kleuren en voorbeelden. Onze brochure van Goedkope Grafstenen ontvangt u direct in een automatische mail. In deze mail heeft u direct toegang tot de brochure van Goedkope Grafstenen. Klik hier om de gratis brochure aan te vragen. Heeft u liever de brochure op papier? Vermeld dit gerust in de opmerking, dan zullen wij de brochure per post naar u versturen.

Begraafplaatsen Hengelo 

Gemeente Hengelo kent twee algemene begraafplaatsen in de regio. De begraafplaatsen zijn bijzonder mooie, groene parken met diverse mogelijkheden als het gaat om begraven en asbestemmingen. Voor meer informatie over de begraafplaatsen in Hengelo klik hier.

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zeddam

Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Er wordt geluisterd naar de wensen van de klant
Geschreven door Rob Schoofs, 26-11-2019
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen