Terug naar Blog
Enkel graf Goudswaard
  • 1419

Enkel graf Goudswaard

Op de begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit grafmonument bestaat uit een letterplaat en een dekplaat, uitgevoerd in impala en zwart graniet. 

13
jul
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Impala en Zwart granieten grafsteen Goudswaard

Het betreft een grafmonument in zeer stijlvol impala en zwart graniet. De letterplaat van dit enkel graf is uitgevoerd in zwart graniet. De dekplaat van dit enkel graf is uitgevoerd in impala graniet. Ook biedt het monument ruimte voor voor een tuintje.

Prijzen grafstenen Goudswaard

De prijzen van grafstenen kunnen soms sterk variëren. Dit is afhankelijk van het type graf, het materiaal en andere eisen die worden gesteld aan een grafsteen. Bij Goedkope Grafstenen bieden we altijd een scherpe prijs. Daarnaast zijn onze prijzen altijd inclusief betonfundatie, plaatsing en vergunningaanvraag.  Hier vindt u meer informatie over prijzen van grafstenen.

Accessoires enkel graf Goudswaard

Op de afbeelding hierboven is te zien dat er twee vogels op de grafsteen zijn afgebeeld. Deze vogels zijn doormiddel van zandstralen aangebracht. 

Afbeeldingen of foto’s kunnen op verschillende manieren worden aangebracht op een grafsteen. Bijvoorbeeld zandstralen of graveren. Voor meer informatie over technieken die worden toegepast op grafstenen, klik hier.

Begraafplaats Goudswaard

Goudswaard beschikt over een algemene begraafplaats aan de vaartweg.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment