Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Goudswaard

Gepubliceerd op:
Enkel graf Goudswaard

Op de begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit grafmonument bestaat uit een letterplaat en een dekplaat, uitgevoerd in impala en zwart graniet. 

Impala en Zwart granieten grafsteen Goudswaard

Het betreft een grafmonument in zeer stijlvol impala en zwart graniet. De letterplaat van dit enkel graf is uitgevoerd in zwart graniet. De dekplaat van dit enkel graf is uitgevoerd in impala graniet. Ook biedt het monument ruimte voor voor een tuintje.

Prijzen grafstenen Goudswaard

De prijzen van grafstenen kunnen soms sterk variëren. Dit is afhankelijk van het type graf, het materiaal en andere eisen die worden gesteld aan een grafsteen. Bij Goedkope Grafstenen bieden we altijd een scherpe prijs. Daarnaast zijn onze prijzen altijd inclusief betonfundatie, plaatsing en vergunningaanvraag.  Hier vindt u meer informatie over prijzen van grafstenen.

Accessoires enkel graf Goudswaard

Op de afbeelding hierboven is te zien dat er twee vogels op de grafsteen zijn afgebeeld. Deze vogels zijn doormiddel van zandstralen aangebracht. 

Afbeeldingen of foto’s kunnen op verschillende manieren worden aangebracht op een grafsteen. Bijvoorbeeld zandstralen of graveren. Voor meer informatie over technieken die worden toegepast op grafstenen, klik hier.

Begraafplaats Goudswaard

Goudswaard beschikt over een algemene begraafplaats aan de vaartweg.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay , 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen