Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Emmen

Gepubliceerd op:
Enkel graf Emmen

Op begraafplaats Wolfsbergen in Emmen hebben wij een enkel graf geplaatst. Deze grafsteen bestaat uit een letterplaat, dekplaat en plinten, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Zwart granieten grafsteen Emmen

Dit model enkel graf is een goed voorbeeld van een traditioneel graf. Deze grafsteen heeft kenmerkende accenten van een traditioneel graf. Dit komt door het model van de grafsteen. De kenmerkende letterplaat op het grafmonument wordt al heel lang gebruikt in de grafstenen branche. 

Daarnaast is het bovenstaande grafmonument in zwart graniet uitgevoerd. Het zwarte graniet zorgt ervoor dat het grafmonument een stijlvolle uitstraling krijgt. Zwart graniet is een veel gekozen kleur in deze branche door zijn stijlvolle uitstraling.

Tekst grafmonument Emmen    

Verder is er ook nog een opschrift gezandstraald op dit enkele grafmonument ‘In dankbare herinnering aan onze ouders en (over)-grootouders’. Deze tekst is na het zandstralen ingeschilderd in een rustige zilveren kleur. 

Uiteraard ligt de gewenste tekst en hoeveelheid tekst volledig bij u. Ook kunt zelf aangeven wat voor kleur u de tekst graag wil. Wilt u meer informatie over het aanbrengen van tekst op een grafmonument klik dan hier. Of neem gerust contact met ons op. Wij adviseren u graag over de tekst op een grafmonument.

Begraafplaatsen Emmen 

Gemeente Emmen beschikt over veertien begraafplaatsen in de regio. Emmen beschikt over drie begraafplaatsen in de omgeving, waaronder begraafplaats Wolfsbergen. Op begraafplaats Wolfsbergen heeft onze eigen stelploeg met zorg dit enkele graf geplaatst.

Enkel graf Rotterdam

Enkel graf Rotterdam

Op de Zuiderbegraafplaats in Rotterdam hebben wij een enkel graf geplaatst, bestaande uit een letterplaat en banden, volledig uitgevoerd in aurora graniet.

 

Enkel graf Zeddam

Enkel graf Zeddam

Op de protestantse begraafplaats in Zeddam hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij zijn blij met het resultaat. De prijzen zijn betaalbaar, de service vriendelijk en de dubbele grafsteen en de plaatsing van het gedicht (dat mijn moeder zelf schreef) stijlvol op haar afdekplaat. Al met al helemaal tevreden.
Geschreven door Marjan Kodde, 28-08-2015
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen