Terug naar Enkele Zerken

Enkele zerk De Haan

Gepubliceerd op:
Enkele zerk De Haan

Op begraafplaats De Haan hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze enkele zerk bestaat uit een dekplaat en banden, uitgevoerd in zwart en Himalayan graniet.

 

Zwart en Himalayan granieten grafsteen De Haan

Op begraafplaats De Haan in België hebben wij een enkele zerk geplaatst. Het grafmonument bestaat uit een dekplaat in zwart graniet en banden in Himalayan graniet.

Digitale rondleiding in onze toonzaal

Wanneer u geen mogelijkheid heeft om langs te komen in onze toonzaal, kunt u vrijblijvend een digitale rondleiding aanvragen. Nadat u een aanvraag heeft gedaan neemt één van onze adviseurs contact met u op via videobellen. Tevens kunt u gebruik maken van onze 3D configurator. Hierin kunt u zelf een grafsteen ontwerpen. 

Begraafplaats De Haan

Er zijn een aantal begraafplaatsen in de regio van De Haan, waaronder begraafplaats De Haan. Op deze begraafplaats heeft onze eigen stelploeg met zorg deze grafsteen geplaatst.

Enkele zerk Schoonhoven

Enkele zerk Schoonhoven

Op de algemene begraafplaats in Schoonhoven hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze grafsteen bestaat uit een zerk met plinten, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Enkele zerk Terborg

Enkele zerk Terborg

Op de RK St. Barbara begraafplaats in Terborg hebben wij een enkele zerk geplaatst. Deze enkele zerk bestaande uit banden en een zerk, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Bedankt voor de vlugge plaatsing, erg fijne service.
Geschreven door Fam. Opsteden, 10-03-2015
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen