Terug naar Blog
Enkel graf Dalfsen
  • 1728

Enkel graf Dalfsen

Enkel grafmonument in Dalfsen. Dit monument is uitgevoerd in geheel halmstadt graniet.

06
mrt
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Op de begraafplaats in Dalfsen hebben wij een enkel graf geplaatst. Het gedenkteken bestaat uit een letterplaat en banden, uitgevoerd in halmstadt graniet.

Halmstadt granieten grafsteen

Dit monument bestaat uit een letterplaat en banden, uitgevoerd in klassiek halmstadt graniet. De banden zijn ingeslagen van de grafsteen. Dit zorgt voor een ruw effect. De letterplaat van de grafsteen is rond gepolijst en de letterplaat heeft een golvende omranding. Dit maakt de grafsteen niet “stijf” en correct. Op deze manier volstaat de afwerking van deze grafsteen naar de wensen van de familie van de overledene.

Prijs grafsteen Dalfsen 

Een prijs van een enkel graf is afhankelijk van de keuzes die worden gemaakt. De prijs is afhankelijk van de keuzes in materiaalsoorten, omvang, letters en accessoires op een grafsteen. Omdat wij iedere grafsteen persoonlijk ontwerpen, kunnen we een gerichte prijsopgave maken die aansluit bij de wensen van de nabestaanden.

Begraafplaats Dalfsen 

De gemeente Dalfsen beschikt over meerdere algemene begraafplaatsen in de regio. Iedere begraafplaats met zijn eigen specificaties en sfeer.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment