Terug naar Enkel Graf

Enkel graf Breda

Gepubliceerd op:
Enkel graf Breda

Op de begraafplaats Overakker in Breda hebben wij een enkel graf geplaatst. Het grafmonument bestaat uit een dekplaat en een letterplaat, uitgevoerd in impala graniet. 

Impala granieten grafsteen Overakker Breda 

Het betreft een grafsteen met een letterplaat en dekplaat. De grafsteen is in geheel uitgevoerd in elegant impala graniet. 

Tekst grafsteen Overakker Breda

Belangrijk bij het bepalen van een opschrift is of er rekening gehouden moet worden met een tweede opschrift. Wanneer er voor in de toekomst rekening gehouden moet worden met een tweede opschrift, is het belangrijk dat er nog genoeg ruimte is op de grafsteen om er een opschrift bij te kunnen zetten.

Afbeelding/foto of accessoire grafsteen Breda 

Op de grafsteen hierboven is een kruis afgebeeld. Een kruis kan op verschillende manieren aangebracht worden op een grafsteen. Dit kan er bijvoorbeeld gegraveerd worden in de grafsteen, maar ook kan er bijvoorbeeld een bronzen, aluminium of RVS kruis gemonteerd worden op het graf.

Ook is het mogelijk om foto’s aan te brengen op een grafsteen. Voor meer informatie over een foto aanbrengen op een grafsteen klik hier, of neem gerust contact met ons op.

Begraafplaatsen Breda 

Omgeving Breda kent verschillende begraafplaatsen. Waaronder begraafplaats Overakker. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Breda vindt u hier.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment

Enkel graf Goudswaard

Enkel graf Goudswaard

Op de algemene begraafplaats in Goudswaard hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in impala graniet.

 

Enkel graf Almelo

Enkel graf Almelo

Op de RK begraafplaats in Almelo heeft onze eigen stelploeg met zorg dit bijzondere grafmonument geplaatst.

 

Aanbiedingen,

De zelfde steensoort en kwaliteit, andere prijzen.

Bekijk alle producten

Dubbel Graf Type 14

€ 2850,00

Zwarte grafsteen golfkop

€ 1900,00
Wij waren heel blij met de grafsteen die wij voor onze moeder hadden besteld. Alles was geleverd en geplaatst zoals op de foto die op de website stond afgebeeld. Hele goede service vanaf de bestelling tot het plaatsen. Het was ook geweldig dat het grote deel van de communicatie liep via Whatsapp. Ik kreeg antwoord op mijn vragen in de avonduren en zelfs ook in het weekend. Top!
Geschreven door Cindy Tuhehay , 23-09-2020
Contact aanvraag
Advies aanvragen
Wenst uw vrijblijvend advies? Neem contact op met onze adviseur.
Contact opnemen