Terug naar Blog
Enkel graf Overakker Breda
  • 1282

Enkel graf Overakker Breda

Op de begraafplaats Overakker in Breda hebben wij een enkel graf geplaatst. Het grafmonument bestaat uit een dekplaat en een letterplaat, uitgevoerd in impala graniet. 

13
jul
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Impala granieten grafsteen Overakker Breda 

Het betreft een grafsteen met een letterplaat en dekplaat. De grafsteen is in geheel uitgevoerd in elegant impala graniet. We plaatsen regelmatig grafstenen in Breda.

Tekst grafsteen Overakker Breda

Belangrijk bij het bepalen van een opschrift is of er rekening gehouden moet worden met een tweede opschrift. Wanneer er voor in de toekomst rekening gehouden moet worden met een tweede opschrift, is het belangrijk dat er nog genoeg ruimte is op de grafsteen om er een opschrift bij te kunnen zetten.

Afbeelding/foto of accessoire grafsteen Breda 

Op de grafsteen hierboven is een kruis afgebeeld. Een kruis kan op verschillende manieren aangebracht worden op een grafsteen. Dit kan er bijvoorbeeld gegraveerd worden in de grafsteen, maar ook kan er bijvoorbeeld een bronzen, aluminium of RVS kruis gemonteerd worden op het graf.

Ook is het mogelijk om foto’s aan te brengen op een grafsteen. Voor meer informatie over een foto aanbrengen op een grafsteen klik hier, of neem gerust contact met ons op.

Begraafplaatsen Breda 

Omgeving Breda kent verschillende begraafplaatsen. Waaronder begraafplaats Overakker. Meer informatie over begraafplaatsen in de omgeving van Breda vindt u hier.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment