Terug naar Blog
Enkel graf Bergen op Zoom
  • 842

Enkel graf Bergen op Zoom

Op de protestantse begraafplaats in bergen op zoom hebben wij een enkel graf geplaatst. Dit enkele graf bestaat uit een letterplaat, dekplaat, voetstuk en banden, volledig uitgevoerd in zwart graniet.

18
nov
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Zwart granieten grafsteen Bergen op Zoom

Het enkele graf in volledig uitgevoerd in zwart graniet. De letters zijn aangebracht door middel van zandstralen. De letters zijn in een zilveren kleur geverfd. 

Vormen grafstenen Bergen op Zoom

Heeft u speciale wensen voor een grafsteen? Wij zoeken dit graag voor u uit en ontwerpen een grafsteen naar uw wensen. U kunt ook zelf een grafsteen ontwerpen in onze 3D-configurator. Klik hier om gebruik te maken van onze 3D-configurator.

Brochure grafsteen Bergen op Zoom

Wenst u een brochure? Dit is mogelijk. U kunt bij ons een brochure downloaden. In deze brochure staan vele modellen en voorbeelden. Vraag hier onze brochure aan.

Begraafplaats Bergen op Zoom

Bergen op Zoom beschikt over een aantal begraafplaatsen in de omgeving, waaronder de protestantse begraafplaats. De protestantse begraafplaats in Bergen op Zoom biedt verschillende mogelijkheden als het gaat om begraven en asbestemmingen. Meer informatie over begraafplaatsen in de regio van Bergen op Zoom vindt u hier.