Terug naar Blog
Enkel graf Assen
  • 2106

Enkel graf Assen

Enkel grafmonument in Assen. Dit monument is uitgevoerd in orion en zwart graniet. 

25
okt
Lees verder
Onze enkele grafstenen

Op de begraafplaats in Assen hebben wij een enkel graf geplaatst. Het monument bestaat uit een letterplaat in de vorm van een golfkop en een dekplaat, uitgevoerd in orion en zwart graniet. 

Orion en zwart granieten grafsteen

Het betreft een grafmonument met banden in zeer stijlvol zwart  graniet. De dekplaat is uitgevoerd in orion graniet. Orion graniet is een granietkleur in verschillende tinten blauw.

Meerdere kleuren graniet Assen

In de grafsteen zijn twee kleuren graniet verwerkt. De dekplaat van deze grafsteen is uitgevoerd in orion graniet. De tekst op de letterplaat is gezandstraald en daarna ingeschilderd in de kleur zilver.

Symbolen op grafstenen Assen

Op de letterplaat van het monument is een symbool van twee trouwringen gezandstraald. Er kunnen verschillende symbolen op een grafsteen worden aangebracht. Er zijn ook verschillende manieren waarop een symbool kan worden aangebracht op een grafsteen. Een symbool kan bijvoorbeeld worden gegraveerd, gelaserd of geëtst worden op het monument.

Begraafplaats Assen

Gemeente Assen biedt een aantal begraafplaatsen, waaronder een joodse begraafplaats. We plaatsen regelmatig grafstenen in Assen.

Bekijk andere enkele graven Bekijk ons gehele assortiment